ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com escollir la millor tipologia de font per un disseny web òptim

  Disseny web

  Escollir la tipografia adequada per a una pàgina web forma part de l’estratègia de màrketing on-line d’una empresa. Un disseny web acurat és imprescindible i ha d’estar a l’altura per tal que els usuaris se sentin atrets per la pàgina i la visitin periòdicament.

  Un dels apartats a escollir dins del disseny és la tipologia de font. A l’hora d’escollir-la s’han de tenir en compte molts aspectes, com la compatibilitat, el propòsit de disseny, quina imatge vol donar, què vol comunicar als usuaris i, un dels més importants, el temps de càrrega, ja que influeix en el posicionament web d’aquesta.

  La tipografia ha de reforçar la marca, ha de ser reconeguda fàcilment i sempre amb concordança amb els productes o serveis que ofereixi. Coneixent el seu públic objectiu podrà optar per una font o un altre, ja que cada mercat és diferent. Escollint correctament, donarà als usuaris una imatge positiva i actual.

  En un disseny web és recomanable utilitzar diferents tipus de fonts, mai més de tres. Habitualment s’usen una tipologia pels títols i una pels textos i han de ser semblants en l’estil i coherents, perquè s’han de complementar.

  Un altre aspecte a tenir en compte quan a la tipografia, és la seva mida. Ha de ser de fàcil lectura perquè els usuaris no marxin per culpa de no poder llegir els textos i ser estètic. El més habitual i pràctic és tenir la mateixa mida de font a tota la web i només emplenar variacions utilitzant percentatges en llocs de la web que no es llegeixen tan habitualment, per exemple.

  També és important fer èmfasi en el color de la tipografia. És necessari que estigui integrat en el disseny web i tingui prou visibilitat. Ha de contrastar amb el fons de la pàgina on està col.locat i ressaltar. Per descomptat, el color ha d’estar alineat amb els colors corporatius de la marca.
  De la mateixa manera, ha d’estar atent en el gruix de la font. No s’ha d’utilitzar la negreta en tots els textos, però tampoc una lletra molt fina.

  Com ha pogut veure, aquests són alguns factors importants a tenir en compte en escollir una tipografia per a una web.

  A Gestinet estem atents a aquests i a altres factors perquè el disseny web de la seva pàgina sigui de màxima qualitat per als usuaris que la visitin i per la imatge de la seva empresa. Posi’s en contacte amb nosaltres, ja que som referents en el sector i experts en disseny web Barcelona, i l’assessorarem sobre quina és la millor manera de procedir perquè el seu projecte online sigui un èxit.

  5/5 - (48736 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48736 votes)