ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Formatar els ordinadors entre les tasques del manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic té molts objectius, sent un dels més importants garantir la seguretat dels equips. Aquesta és necessària, no només per les seves dades i les dels seus clients, sinó també per gaudir de més protecció davant de virus i malware i que el seu negoci pugui ser competitiu.

  Els ordinadors i altres dispositius poden patir moltes incidències diàries i, tenir una lenta navegació, és una d’elles. En alguns casos i per culpa d’algunes configuracions o entrada de programes espies, és necessari formatar els seus equips.

  Què és formatar un ordinador?

  Formatar consisteix a eliminar els arxius del disc dur, amb l’objectiu de reduir-lo o restaura’l a la configuració inicial, com si fos nou, deixant el dispositiu net i preparat per instal.lar novament el que es vulgui.

  És un procés de preparació on l’ordinador funcionarà amb el software que l’empresa desitgi, buidant-lo d’arxius anteriors i poder ser utilitzat per a un sistema operatiu específic.

  Els beneficis de formatar un ordinador són diversos, com l’augment de la rapidesa del sistema operatiu, l’eliminació de malware, solucionar errors informàtics o l’alliberació d’espai al disc dur. Tots ells perfectes per a un òptim funcionament i rendibilitat dels seus ordinadors.

  El manteniment informàtic preventiu és clau a qualsevol empresa

  Formatar és una acció essencial dins d’un manteniment informàtic preventiu, que és aquell que s’anticipa a possibles incidències i cuida els equips amb la finalitat que sempre estiguin al 100%. Per tant, en formatar, no només s’elimina la informació anterior, sinó que també virus, evitant així que pugui entrar quelcom maliciós al seu ordinador i tenint la seguretat que el seu disc dur gaudirà de protecció.

  Per tant, comptar amb aquest servei informàtic li atorgarà més seguretat i la certesa que els seus ordinadors estaran degudament protegits.

  Compti amb Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona i tot un referent dins el sector. Realitzem el millor assessorament a les empreses i tenim el millor equip especialitzat en tasques informàtiques.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà un servei eficaç i professional.

  5/5 - (49204 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49204 votes)