He llegit i accepto la Política de privacitat


Formatar els ordinadors entre les tasques del manteniment informàtic

General|

El manteniment informàtic té molts objectius, sent un dels més importants garantir la seguretat dels equips. Aquesta és necessària, no només per les seves dades i les dels seus clients, sinó també per gaudir de més protecció davant de virus i malware i que el seu negoci pugui ser competitiu.

Els ordinadors i altres dispositius poden patir moltes incidències diàries i, tenir una lenta navegació, és una d’elles. En alguns casos i per culpa d’algunes configuracions o entrada de programes espies, és necessari formatar els seus equips.

Què és formatar un ordinador?

Formatar consisteix a eliminar els arxius del disc dur, amb l’objectiu de reduir-lo o restaura’l a la configuració inicial, com si fos nou, deixant el dispositiu net i preparat per instal.lar novament el que es vulgui.

És un procés de preparació on l’ordinador funcionarà amb el software que l’empresa desitgi, buidant-lo d’arxius anteriors i poder ser utilitzat per a un sistema operatiu específic.

Els beneficis de formatar un ordinador són diversos, com l’augment de la rapidesa del sistema operatiu, l’eliminació de malware, solucionar errors informàtics o l’alliberació d’espai al disc dur. Tots ells perfectes per a un òptim funcionament i rendibilitat dels seus ordinadors.

El manteniment informàtic preventiu és clau a qualsevol empresa

Formatar és una acció essencial dins d’un manteniment informàtic preventiu, que és aquell que s’anticipa a possibles incidències i cuida els equips amb la finalitat que sempre estiguin al 100%. Per tant, en formatar, no només s’elimina la informació anterior, sinó que també virus, evitant així que pugui entrar quelcom maliciós al seu ordinador i tenint la seguretat que el seu disc dur gaudirà de protecció.

Per tant, comptar amb aquest servei informàtic li atorgarà més seguretat i la certesa que els seus ordinadors estaran degudament protegits.

Compti amb Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona i tot un referent dins el sector. Realitzem el millor assessorament a les empreses i tenim el millor equip especialitzat en tasques informàtiques.

Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà un servei eficaç i professional.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5