ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quina és la funció del manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és essencial en tota empresa que disposi d’ordinadors i altres dispositius, ja que d’aquesta manera s’assegura el seu bon funcionament, rendibilitat i una bona atenció als seus clients.

  A més, és necessari ser competitiu i estar al dia sobre les noves tecnologies, noves funcionalitats i aplicacions que existeixen al mercat. Comptant amb aquest servei informàtic, degut que una de les seves tasques és realitzar una òptima assessoria, l’empresa sempre estarà a l’avantguarda i a l’alçada del seu sector.

  Funcions del manteniment informàtic

  El manteniment proporciona una assistència eficaç i continuada i, en el cas de necessitar ajuda, la pot disposar ràpidament. A més, és un servei preventiu, és a dir, s’anticipa a possibles avaries amb l’objectiu que els equips no s’aturin i l’empresa segueixi estant al 100%. Així, no se’n veu perjudicada en cas d’avaries.

  Les funcions del manteniment són les derivades als terminals i dispositius, als servidors i a les aplicacions i software.

  En el cas dels dispositius, consisteix a executar protocols amb la finalitat de corregir incidències i verificar que tot funcioni correctament. Per tant, trobem les actualitzacions i reparacions, les instal.lacions del software i hardware i l’eliminació de programes maliciosos. Per tant, assegurar la protecció de l’empresa.

  Durant el manteniment dels servidors es realitzen tasques de revisions i actualitzacions, recuperació de dades i, a més, gestió dels serveis de connexió a la xarxa.

  I, en el cas de les aplicacions, s’efectuen tasques de manteniment i actualitzacions d’aquestes.

  Totes les funcions s’han de portar a cap a través de professionals i tècnics del sector, degut que poden haver dades molt sensibles i la seguretat és primordial.

  Cal dir, també, que un òptim manteniment pot realitzar-se presencial o remotament, segons la incidència a tractar i sempre cercant la comoditat del negoci, per tal que el problema es solucioni el més aviat possible amb èxit.

  Gestinet, empresa referent al seu abast

  Compti amb Gestinet, líder en manteniment informàtic Barcelona i experts en el sector. Posem a la seva disposició el millor equip humà en constant formació per tal d’oferir-li un servei eficaç, ràpid i amb resultats excel.lents. La nostra assessoria li permetrà ser competitiu i, gràcies al nostre manteniment, sempre tindrà els equips adequats i a ple funcionament.

  5/5 - (49208 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49208 votes)