ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/07/2018

  Google AdWords es converteix en Google Ads

  Posicionament Google web Google Ads

  El proper 24 de juliol Google AdWords passarà a anomenar-se Google Ads. La nova marca creada per Google englobarà la gama completa del tipus de campanyes disponibles actualment, com ara les de cerca, diplay, de vídeo i d’aplicacions. Aquesta plataforma reforcen la connexió entre empreses i consumidors quan aquests fan ús de Google o d’alguna web o aplicació dels partners de Google per buscar informació o fer altres tasques. Es tracta d’un dels millors canals de pagament per clic per anunciar productes i serveis d’una PYME.

  Tot i el canvi de nom, aquesta transformació tant sols es veurà reflectida de forma gràfica mitjançant el logotip i el nom, així com també canvia l’enllaç d’accés a la plataforma. El rendiment, la navegació i els informes de les campanyes seguiran sent igual que sempre.

  Aquesta estratègia SEM adwords & social ads és una bona eina per a arribar a més usuaris i aconseguir més visibilitat en el món digital. Tot i així, sempre ha d’anar acompanyada d’una bona estratègia de posicionament web per aconseguir la reputació i influència on-line que es desitja. Així doncs, una campanya de Google AdWords és un complement de l’estratègia global. L’objectiu principal de les empreses és guanyar visitants per a les seves pàgines web i possibles compradors potencials.

  En definitiva, els nostres experts aconsellen sempre realitzar una estratègia de posicionament Google que acompanyi a una estratègia de Google AdWords controlada i ajustada a cada client, per aconseguir un equilibri coherent entre ambdues metodologies. És important saber aprofitar els beneficis que aporta cadascuna de les estratègies, des de Gestinet oferim la nostra amplia experiència en el sector per gestionar tant el posicionament Google com el màrketing online de les empreses.

  5/5 - (48584 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48584 votes)