ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància de les imatges en el disseny web

  Disseny web

  Les imatges i en general el contingut multimèdia, són essencials en el disseny web. Tenen un rol fonamental en tota pàgina, ja que mostren les característiques d’un producte, transmeten un missatge de marca en concret, poden comunicar la personalitat de l’empresa i difonen la seva imatge corporativa.

  A més, comptar amb un òptim contingut multimèdia li atorga professionalitat, donant més confiança i seguretat als consumidors.

  Per tant, les imatges són molt importants a l’hora de realitzar la seva estratègia de màrketing on-line quant al disseny web. Tingui en compte que els usuaris donen molta rellevància a la seva primera impressió a entrar en una pàgina i, si les seves fotografies són de mala qualitat o no n’hi ha, possiblement no tornaran a visitar-la i tinguin una sensació negativa del seu negoci.

  A més, les imatges el poden ajudar a obtenir un òptim posicionament web, sempre que estiguin optimitzades.

  Per tal d’oferir un disseny web amb bones fotografies, ha de seguir algunes pautes, com utilitzar les que tinguin tons càlids, que continguin escenaris il.luminats i no fer ús d’imatges borroses.

  També, a l’hora de penjar-les a la seva web, és necessari adaptar la seva resolució i el format. Aquests factors no només poden afectar a la visualització de les imatges, sinó també a la càrrega de la web, degut que pot resultar més o menys lenta.

  Quant al format, segons el seu ús, es recomana utilitzar JPG, PNG i GIF.

  Com pot comprovar, les imatges són fonamentals dins el disseny web de la seva pàgina i cal escollir les adequades, retocar-les i adaptar-les a la seva web.

  Si vol obtenir una web atractiva, que cridi l’atenció i que sigui funcional i usable, compti amb Gestinet. Som empresa referent en disseny web Barcelona i líders en realitzar estratègies de màrketing on-line enfocades a aconseguir la màxima visibilitat a internet i rellevància als cercadors.

  5/5 - (49178 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49178 votes)