ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La gran importància del manteniment informàtic preventiu

  manteniment informàtic

  A causa de la gran presència d’ordinadors i altres dispositius informàtics a les empreses, és necessari un òptim manteniment informàtic que cuidi tots els sistemes i vetlli per la seva seguretat.

  El manteniment informàtic en general produeix una reducció de costos, ja que els treballadors de les empreses no han de dedicar hores laborals en reparar problemes derivats de la informàtica i el negoci no pateix aturades de producció, tan nefastes segons el sector. Per tant, una empresa pot ser més productiva i, a la vegada, més competitiva.

  Dins d’aquest servei tan necessari i eficient, trobem la prevenció, imprescindible per a tenir els equips a ple rendiment i funcionament.

  Moltes de les incidències es poden prevenir o, si més no, reduir, fent que el dany es minimitzi o desaparegui.

  El manteniment preventiu és aquell que s’anticipa a futures avaries, garantint el funcionament del hardware i software dels dispositius. Consisteix a realitzar un seguit de tasques amb la finalitat d’evitar problemes informàtics. Així doncs, treballa constantment per eludir-los i fer-los front abans que succeeixin.

  Com li hem comentat, a més d’evitar aturades de producció, evita que el client final tingui una mala imatge de l’empresa.

  Algunes de les tasques del manteniment informàtic preventiu són la instal.lació i actualització de programes, netejar arxius que ja no s’utilitzin i que ocupen un espai innecessari, dotar de seguretat tots els seus sistemes, realitzar revisions periòdiques, portar a cap còpies de seguretat, auditories, etc.

  Pensi que, no comptar amb un manteniment adequat, pot fer que sovint tingui incidències i, a més de perjudicar a la seva empresa, els seus clients se’n veuran afectats, rebent una atenció poc eficient.

  Si vol obtenir el millor servei informàtic del sector, compti amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament i manteniment, sempre adaptat a cada empresa i situació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post