ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avantatges del manteniment informàtic preventiu

  Manteniment informàtic

  Avui dia molts negocis tenen dependència del bon funcionament dels seus sistemes informàtics i, per tant, poden afectar a la productivitat i a l’atenció als seus clients.

  Un manteniment informàtic adequat és imprescindible per tal de tenir actualitzats i en perfecte estat els equipaments d’una empresa. Aquest servei, a més, conté diferents apartats i, un d’ells, és el manteniment informàtic preventiu.

  Un dels principals objectius del manteniment preventiu és evitar les conseqüències que pot originar que un ordinador no funcioni correctament i així prevenir les incidències. Consisteix en revisions periòdiques, tant de hardware com de software, dels sistemes informàtics d’una empresa.

  Comptar amb aquest servei té diversos avantatges:

  Increment de la vida útil dels equips: un manteniment preventiu permet que els seus ordinadors obtinguin més durada amb una funcionalitat millor.

  Identificació i correcció d’avaries: és un dels grans beneficis d’aquest servei. Les avaries es poden corregir de manera immediata, inclús abans que succeeixin. Per tant, és positiu pel negoci, ja que dóna una resposta ràpida a aquest tipus de contratemps.

  Disminució de costos de reparació: l’import de reparació d’un ordinador danyat pot ser molt elevat. Amb un manteniment preventiu no tindrà aquesta despesa sobtada.

  Reducció d’incidències en el sistema informàtic: gràcies a la prevenció periòdica, els seus equips sempre estaran preparats pel seu òptim funcionament.

  Detecció de punts febles: amb un servei adequat, podrà esbrinar si té punts on pot millorar la seva productivitat i si ha de realitzar canvis a curt, mitjà o llarg termini.

  Anàlisis de seguretat informàtica: els seus ordinadors sempre obtindran la màxima seguretat i tindran la prevenció necessària davant qualsevol ciberatac. De la mateixa manera, la prevenció li ofereix tenir còpies de seguretat i protecció de les seves dades i documents.

  Atenció al client: l’atenció als seus clients sempre serà perfecte i sense incidències i no hi haurà riscos de perdre clients per problemes informàtics.

  Per a tenir el millor manteniment informàtic preventiu, contacti amb Gestinet. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i li proporcionarem el millor servei professional per tal que els seus equipaments obtinguin la màxima rendibilitat.

  5/5 - (48872 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48872 votes)