ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Beneficis d’una intranet en una empresa i el seu manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Una excel.lent manera de millorar la productivitat i els processos d’un negoci és desenvolupar una intranet. Aquesta relaciona els recursos necessaris sota un portal corporatiu que permet als seus usuaris la interactuació entre ells.

  Així doncs, una intranet és una xarxa d’ordinadors que comparteixen recursos dins o fora de l’organització. És d’ús privat de l’empresa i s’utilitza per agilitzar i facilitar les tasques dels usuaris o treballadors. A més, a l’estar centralitzat, evita errors i duplicitats i minimitza temps de cerca de documents.

  De totes maneres, una intranet també és vulnerable a atacs informàtics i virus i, per tenir sempre la màxima seguretat, és important comptar amb un manteniment informàtic que cuidi les dades empresarials i privacitat dels documents.

  Tenir una intranet ofereix molts avantatges:

  Augmenta la col.laboració entre els treballadors: ja que és un mitjà on els usuaris de diferents departaments col.laboren i poden penjar dades, informes, etc. d’un mateix projecte i, gràcies a xarxes socials corporatives, fomenta la sinergia entre ells, fet que millora la productivitat de l’empresa.

  Formació: es pot utilitzar aquesta plataforma com a formació interna i, a més, ajuda als treballadors a compartir coneixements i aprendre.

  Des de qualsevol lloc: una intranet ofereix la possibilitat de treballar on vulgui, ja que amb un nom d’usuari i contrasenya, es pot connectar.

  Estalvi: tant de temps com de costos. Encara que suposa una inversió inicial per al seu funcionament, és un estalvi molt important degut, principalment, a que tota la informació està disponible en un sol lloc i redueix el temps de cerca i pot dedicar-lo a altres tasques.

  Seguretat: tal com hem comentat, obtenint les mesures de seguretat adequades gràcies a un manteniment informàtic, tenir una intranet és una eina molt fiable i segura per a una empresa i les seves dades.

  Imatge d’empresa positiva: una intranet fa millorar considerablement la percepció del negoci, ja que tots els tràmits que fan els treballadors els realitzen més fàcilment, així com la gestió de festius i vacances, comunicacions internes, reserves de sales corporatives per a reunions, etc.

  Si està interessat a millorar la comunicació empresarial del seu negoci, la productivitat i la satisfacció dels seus treballadors i clients, posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som experts en disseny i desenvolupament d’intranets i en manteniment informàtic Barcelona perquè totes les seves dades tinguin la màxima seguretat.

  5/5 - (48726 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48726 votes)