ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què invertir en un bon disseny web

  Disseny web

  El disseny en general és essencial a l’hora d’adquirir un producte o un servei. La imatge que projecte és important i, per tant, cal cuidar tots els detalls.

  Quan al disseny web d’una empresa, és encara més rellevant, degut que una pàgina corporativa és el seu aparador comercial i ha de ser prou atraient i funcional.

  Perquè aquest sigui atractiu per als usuaris, ha de tenir en compte quin és el seu públic objectiu i les seves preferències, a més que sigui accessible, usable, els hi ofereixi una bona experiència de navegació i tingui una estètica actualitzada i moderna.

  Tots aquests aspectes tindran influència quan hagin de prendre la decisió de comprar o no, marxar de la seva pàgina o tornar a visitar-la en altres ocasions i, per tant, en les seves vendes.

  La seva pàgina ha de comptar amb una estructura fàcil, intuïtiva i el seu disseny web ha de poder conduir a l’usuari en tot moment i redirigir-lo adequadament per poder realitzar les màximes conversions.

  Ha de saber, a més, que la seva tipografia i els seus colors tenen gran importància i protagonisme, ja que contribueixen que la seva pàgina sigui més impactant i diferenciadora.

  És essencial, doncs, invertir en un òptim disseny web, degut que li comportarà molts avantatges. Alguns són:

  Millora del seu posicionament web: gràcies al seu disseny, el seu portal pot ser posicionat millor dins els cercadors. Tenint una bona estructura web i sent usable, és més fàcil que Google l’indexi.

  Disminució del temps de càrrega: la seva pàgina carregarà més ràpidament, tenint més possibilitats que els visitants es quedin més temps i consumeixin els seus productes.

  Més conversió i vendes: si la seva web està optimitzada i té bona usabilitat i facilitat de navegació, augmenten les possibilitats de conversió.

  Tingui en compte que la imatge té tanta importància que pot fer que els seus visitants obtinguin més confiança i que la seva marca generi més credibilitat.

  Si vol aconseguir el millor disseny web per a la seva empresa, contacti amb Gestinet, referent en disseny web Barcelona i especialistes en estratègies de màrkeing on-line.

  5/5 - (49168 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49168 votes)