ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Ja compta amb un manteniment informàtic preventiu?

  manteniment informàtic

  La prevenció és bàsica a qualsevol empresa, i més si es tracta del seu manteniment informàtic. Gràcies a aquest servei, podrà anticipar-se a possibles avaries i fer que els seus ordinadors sempre estiguin a ple funcionament.

  El manteniment informàtic preventiu consisteix a realitzar diferents accions que eviten incidències i produeixen una reducció de costos.

  Entre les diferents tasques que es porten a cap, hi ha la d’assegurar la màxima protecció digital de les seves dades, la neteja dels components del hardware dels seus equips, la correcta instal.lació i actualització dels seus programes i antivirus, els canvis dels sistemes operatius quan sigui necessari i la substitució dels ordinadors o perifèrics per altres més rendibles, entre altres.

  Totes aquestes faran que el seu negoci estigui al dia, sigui més segur i més competent oferint, a la vegada, més efectivitat i productivitat als seus clients. Tanmateix, la seva credibilitat i confiança augmentaran.

  A més, pot estalviar-se grans maldecaps produïts per aturades sobtades dels seus equips. Gràcies al manteniment preventiu, la seva empresa no tindrà sorpreses inoportunes d’aquesta índole, que també poden produir que els seus treballadors poden estar inactius degut que els seus ordinadors no funcionen.

  Tingui en compte que un òptim manteniment informàtic realitza visites programades periòdicament, amb l’objectiu de valorar la seva infraestructura tecnològica, reparar les possibles incidències i implementar millores i actualitzacions perquè el seu negoci evolucioni de manera constant.

  Avantatges del manteniment preventiu

  El manteniment informàtic preventiu li ofereix grans avantatges, com no generar incerteses davant als seus clients i sempre estar operatius, ser eficient i rendible, la capacitat d’aprofitar al màxim els seus recursos i eines, tenir professionals informàtics al seu abast quan els necessiti, allargar la vida útil de tots els seus equips, etc.

  Compti amb un bon manteniment preventiu i el seu negoci se’n veurà beneficiat.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem les millors solucions tecnològiques.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post