ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el malware i com evitar-lo amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  La seguretat i el manteniment informàtic ha de ser una prioritat a la seva empresa, degut que els seus equips i altres dispositius han de prevenir els possibles atacs informàtics, virus o malware.

  Aquest últim pot perjudicar seriosament el seu negoci, ja que consisteix en un programa informàtic que té la finalitat de perjudicar o malmetre a l’usuari, Així doncs, pot robar informació i dades, modificar el sistema operatiu d’un ordinador, etc.

  Habitualment, el malware sol introduir-se en un equip mitjançant la instal.lació d’algun programa, jocs o quan es realitzen visites a pàgines que poden estar infectades.

  Detectar un programa maliciós és molt complicat, i més si no ho coneix o no té les eines necessàries. El que sí que pot determinar és que els seus ordinadors vagin més lents o que no funcionin correctament.

  Tingui en compte que, en no detectar quan un equip està infectat, fa que els ciberdelinqüents tinguin més temps per extraure informació sensible, quelcom molt negatiu i perjudicial per a qualsevol empresa.

  Per tant, és essencial tenir les barreres de seguretat adequades per obtenir la màxima protecció de tota la seva infraestructura informàtica i, per aconseguir-ho, ha de comptar amb un òptim manteniment informàtic.

  Aquest suport ofereix un servei de prevenció perfecte perquè tots els seus ordinadors i altres dispositius estiguin protegits, ja que instal.la els seus programes degudament, actualitza de manera periòdica els seus antivirus i firewall i mantén el seu sistema operatiu al dia.

  I, com a usuari, ha de seguir un seguit de precaucions diàries, com evitar descarregar i actualitzar programes desconeguts, no clicar a enllaços rebuts a través d’email dels quals no sàpiga d’on provenen, crear contrasenyes segures, etc.

  Si vol que la seva empresa sigui segura i estigui protegida enfront de malware, ha de posar-se en contacte amb Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en oferir la màxima seguretat i protecció informàtica.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post