ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Evitar malware gràcies al manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El malware és un programa que, amb l’objectiu d’obtenir dades o causar danys, s’infiltra als equips informàtics.

  Aquest està dissenyat per ciberdelinqüents que volen causar perjudicis als usuaris prenent el control dels ordinadors.

  Detectar malware és molt difícil, ja que intenten sempre passar desapercebuts per fer el dany més gran possible sense aixecar sospita i, com més temps tenen per entrar en un equip, més en tenen els criminals per prendre dades.

  Per això, és essencial conèixer si ha sigut objecte de malware. Per a fer-ho, ha de comptar amb un manteniment informàtic adequat que vetlli per la seguretat de la seva informació i els seus equips obtinguin protecció.

  El manteniment informàtic porta a cap diferents accions per preveure el malware. Algunes d’elles són:

  Instal.lació d’antivirus: és imprescindible tenir instal.lat en tots els seus ordinadors un antivirus. A més, aquests s’han d’anar actualitzant periòdicament per tal d’obtenir l’última versió del fabricant i tenir la màxima protecció.

  Sistema operatiu al dia: de la mateixa manera que s’ha d’actuar amb els antivirus, ho ha de fer igual amb els sistemes operatius. També han d’estar sempre actualitzats amb les versions de les plataformes.

  Contrasenyes segures: han de ser alfanumèriques, combinar majúscules i minúscules i no contenir dades privades, com dates de naixement, noms familiars, etc., ja que podria estar en perill tota la seva informació bancària i personal. A més, les contrasenyes s’han d’anar canviant sovint.

  A més d’aquestes accions, vostè pot tenir en compte alguns detalls del dia a dia de la seva empresa, com evitar clicar en pàgines o enllaços que no siguin de confiança, descarregar contingut en webs no conegudes i evitar les redireccions d’internet, que el poden portar a llocs poc segurs.

  Tingui en compte aquests consells i compti amb un manteniment informàtic per a la seva empresa, ja que obtindrà grans beneficis.

  A Gestinet som empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i líder en serveis del sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem seguretat, confiança i la màxima rendibilitat per tots els seus equips.

  5/5 - (49026 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49026 votes)