ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per a comprar de manera segura per internet

  Manteniment informàtic

  Comprar per internet a través de botigues virtuals és cada vegada més usual i ha avançat molt en els darrers anys, estant present en tots els sectors, tant en moda, mobles, electrodomèstics, cotxes, etc.

  Té molts avantatges com la comoditat, la rapidesa, la possibilitat de comparar entre diferents webs i entrega a domicili, entre altres.

  I encara que les compres online han millorat moltíssim és necessari tenir en compte factors relacionats amb la seguretat i la protecció.

  La majoria de fraus existens per internet són bancaris, suplantant la identitat. Aquesta tendència va començar al 2004 i va en augment. La majoria es realitzen desde països de l’est i on la seguretat no arriba amb la mateixa força.

  Avui dia existeix la Agència Nacional de Protecció de Dades, que té com a objectiu atendre als ciutadans que es veuen involucrats en un delicte online.

  Tenint aquest recolzament i, amb un seguit de precaucions, pot comprar sense problemes per internet.

  Perquè les compres per internet siguin segures és necessari seguir aquestes precaucions:

  Els seus equipaments han de tenir el sistema opertaiu actualitzat: si vostè realitza les compres desde l’equip de la seva empresa, és necessari tenir un manteniment informàtic que posi al dia els seus ordinadors.

  De la mateixa manera, tenir un antivirus i utilizar Firewalls. Sempre han d’estar actualitzats.

  Preu, pagament i enviament descrits de manera clara: el distribuidor del comerç online ha de indicar de manera clara i senzilla el preu i la moneda del producte. També de l’enviament, tan si és gratuït o no i com es realitza el pagament.

  Atenció amb la xarxa Wifi pública desde on es connecti: no pot realizar activitats de tipologia bancària a trabés d’una xarxa pública, ja que qualsevol persona podria controlar la informació.

  Fíxi’s amb les dades del venedor: pot fer-ho mitjantçant el telèfon del ecommerce, per exemple, o el email. També pot consultar valoracions d’altres usuaris.

  Verifiqui de que pugui canviar o tornar el producte: pot llegir la política de canvis i devolucions de la botiga online.

  Asseguri’s que és una pàgina segura abans de fer el pagament: a la barra de l’adreça hi ha d’haver un candau tancat i abans de la web les sigles https.

  Com hem comentat, si vostè realitza moviments i compres a trabés de internet desde els ordinadors corporatius, ha de comptar amb manteniment informàtic que li revisi i actuallitzi els seus equipaments de manera periòdica i les seves dades estiguin segures davant qualsevol atac.

  Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic barcelona tenim un gran equip tècnic professional en constant formació i el reciclatge de coneixements que aporten als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor solució.

  5/5 - (48596 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48596 votes)