ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment de tots els seus dispositius informàtics

  manteniment informàtic

  Si els seus ordinadors són molt lents, tarden molt temps a iniciar-se, no té els dispositius degudament protegits o pateix altres incidències informàtiques, necessita urgentment un manteniment que cuidi i li ofereixi seguretat digital dins la seva empresa.

  I no només ha de tenir en compte els seus ordinadors de sobretaula, sinó també els portàtils, les tablets i, fins i tot, els mòbils.

  Actualment, la majoria d’empreses compten amb diferents equips, segons les seves necessitats i, cada un d’ells, han de poder ser eficients i rendibles, no només per amortitzar-los adequadament, sinó també per poder ser més productius i, a la vegada, donar el millor servei als seus clients.

  El manteniment informàtic és un servei que consisteix en diferents tasques que realitzen professionals del sector amb la finalitat de mantenir tots els dispositius en perfecte estat. A més, ofereixen la seva consultoria, tan important per estar ben assessorat sobre futures decisions informàtiques i poder evolucionar dins el seu sector.

  Un òptim manteniment inclou tant el software com el hardware dels sistemes, ambdós imprescindibles perquè els seus equips estiguin al 100%.

  Aquest servei informàtic té en compte la prevenció, que és el procediment portat a cap amb la intenció de prevenir futures incidències, anticipar-se a elles i podent allargar així la vida útil dels equips.

  Així doncs, el manteniment informàtic té molts beneficis per a les empreses, ja que, com a conseqüència, la productivitat augmenta significativament, degut que el seu negoci no tindrà aturades de producció derivades del no funcionament d’ordinadors i que els treballadors no hauran de dedicar temps laboral en tasques relacionades amb la informàtica; la reducció de costos, perquè el seu negoci serà més eficient i rendible; estar per davant de la competència dins el seu àmbit, ja que pot aconseguir una clara avantatge tecnològica; estar al dia i actualitzat sobre noves aplicacions i programes que pot facilitar-li les tasques diàries i fer-les més amenes i obtenir seguretat i protecció enfront d’atacs informàtics.

  No obstant això, per poder gaudir de tots aquests beneficis, ha de tenir al seu costat a professionals del sector.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en cuidar sistemes.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament i manteniment del sector.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post