He llegit i accepto la Política de privacitat


Manteniment informàtic d’una APP

General|

El manteniment informàtic és necessari a qualsevol empresa, tant si compta amb diferents ordinadors i altres equips, pàgina web corporativa o una APP.

En aquest últim cas, ens referim a les aplicacions, que consisteixen en un software instal.lat en dispositius mòbils o tablets, amb l’objectiu d’oferir a l’usuari una acció, joc, botiga on-line, etc. concreta. Així, facilita la tasca o la gestió determinada.

De la mateixa manera que una web professional ha de tenir un manteniment informàtic periòdic i tindre-la sempre a ple funcionament, disseny i continguts actuals, una APP segueix el mateix camí.

S’ha de tenir en compte que el sector mòbil evoluciona més ràpidament i les seves actualitzacions són necessàries tant pels usuaris, amb la finalitat de donar-los bona navegació, com pels principals players, Google i Apple.
Inclús aquests exigeixen que les aplicacions estiguin al dia i adaptades a les noves directrius.

Gràcies a un òptim manteniment informàtic, la seva APP sempre estarà actualitzada i podrà gaudir de tots els beneficis, donant als seus visitants comoditat i usabilitat.

La gran necessitat de comptar amb un manteniment informàtic per la seva APP

manteniment informàtic app

Ha de saber que qualsevol aplicació és un element dinàmic i que evoluciona constantment, per tal d’adaptar-se a les noves exigències del mercat. A més, en l’àmbit de disseny web, l’estètica també pateix canvis i els usuaris segueixen tendències que volen veure reflectides a les APP que consumeixen. Si vol que la seva aplicació no estigui desfasada, confiï en el manteniment informàtic.
Tingui present que la seva APP s’ha d’adequar a les necessitats dels usuaris, a les noves tecnologies i als nous dispositius i les seves pantalles, noves funcionalitats, etc.

Serveis que li ofereix el manteniment informàtic per a la seva APP

manteniment informàtic serveis

El manteniment informàtic li ofereix tota classe de serveis derivats del sector, com el suport per solucionar incidències i errors de funcionament, optimització i seguretat de l’aplicació, actualitzacions constants i adaptacions a les últimes versions, canvis i millores de disseny i facilitar l’experiència de navegació, renovació dels certificats, resoldre problemes de connectivitat i pagament, etc.
Tots ells essencials per a obtenir un bon funcionament.

A Gestinet desenvolupem tota mena de projectes digitals i confeccionem estratègies de màrketing perquè siguin un èxit.

Som líders en manteniment informàtic Barcelona i estem a la seva disposició per a oferir-li el nostre servei tècnic professional, amb la finalitat que els seus equips, la seva web i APP sempre estiguin actualitzats i funcionant al 100%.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5