ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC AVINYONET DE PUIGVENTÓS

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Avinyonet de Puigventós, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Avinyonet de Puigventós només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Avinyonet de Puigventós, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Avinyonet de Puigventós una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósEl nostre servei informàtic a Avinyonet de Puigventós disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósTots els nostres tècnics de suport informàtic a Avinyonet de Puigventós disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Avinyonet de Puigventós un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Avinyonet de Puigventós.

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Avinyonet de Puigventós estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Avinyonet de PuigventósEls nostres clients de serveis IT a Avinyonet de Puigventós disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Avinyonet de Puigventós aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós

A Gestinet Avinyonet de Puigventós coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Avinyonet de Puigventós i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Aconsegueixi seguretat informàtica gràcies al manteniment

El manteniment informàtic abasta moltes àrees referents al bon funcionament dels ordinadors i altres dispositius d’una empresa. I, una de les més importants, és la seguretat. Tots els […]

proveïdor serveis informàtics gestionats

A quines empreses van dirigits els proveïdors de serveis informàtics gestionats?

És una realitat que les empreses tenen una gran demanda de recursos tecnològics, així com que han de ser més eficients i rendibles en els seus processos. La […]

manteniment informàtic

El manteniment preventiu com a estalvi

Algunes empreses poden veure el manteniment informàtic com una despesa, però és ben el contrari. De fet, és un servei que els hi poden aportar estalvi de temps […]

manteniment informàtic

Suport informàtic cada dia de l’any

La seva empresa funciona tot l’any i ha de donar un servei eficient i una òptima atenció als seus clients. Per a fer-ho, segur que els seus equips […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat