ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC BOADELLA I LES ESCAULES

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Boadella i les Escaules, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Boadella i les Escaules és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Boadella i les Escaules i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Boadella i les Escaules, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Boadella i les Escaules només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Boadella i les Escaules, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Boadella i les Escaules, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Boadella i les Escaules de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Boadella i les Escaules, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Boadella i les Escaules: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Boadella i les Escaules una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Boadella i les Escaules periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Boadella i les Escaules: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Boadella i les Escaules que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesEl nostre servei informàtic a Boadella i les Escaules disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesTots els nostres tècnics de suport informàtic a Boadella i les Escaules disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Boadella i les Escaules un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Boadella i les Escaules.

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Boadella i les Escaules estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Boadella i les EscaulesEls nostres clients de serveis IT a Boadella i les Escaules disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Boadella i les Escaules amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Boadella i les Escaules de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Boadella i les Escaules aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Boadella i les Escaules, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Boadella i les Escaules, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Boadella i les Escaules

A Gestinet Boadella i les Escaules coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Boadella i les Escaules i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

4 Beneficis del manteniment informàtic

Per a qualsevol negoci és essencial tenir un suport informàtic al seu costat, ja que pot beneficiar-se de tots els avantatges que li pot proporcionar. El manteniment dels […]

manteniment informàtic

Qui són els ciberdelinqüents i com el manteniment informàtic evita la seva entrada

El món digital aporta molts aspectes positius a les empreses avui dia, però cal estar atents a les possibles vulnerabilitats a les quals estan exposades. Els ciberdelinqüents en […]

manteniment informàtic

Per què una consultoria informàtica forma part del manteniment

Un òptim suport informàtic inclou diferents serveis que fan que les empreses puguin ser més competitives, eficients, rendibles i tecnològicament més potents. I, dins d’aquestes tasques realitzades per […]

manteniment informàtic

Per què el manteniment informàtic l’ajudarà a ser més competitiu?

El món digital està en constant evolució i les empreses, sempre que vulguin oferir una imatge professional i actual, han de posar-se al dia i adaptar-se a les […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat