ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC BONREPÒS I MIRAMBELL

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Bonrepòs i Mirambell, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet Bonrepòs i Mirambell només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Bonrepòs i Mirambell, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Bonrepòs i Mirambell una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellEl nostre servei informàtic a Bonrepòs i Mirambell disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellTots els nostres tècnics de suport informàtic a Bonrepòs i Mirambell disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Bonrepòs i Mirambell un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Bonrepòs i Mirambell.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Bonrepòs i Mirambell estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic Bonrepòs i MirambellEls nostres clients de serveis IT a Bonrepòs i Mirambell disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Bonrepòs i Mirambell aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell

  A Gestinet Bonrepòs i Mirambell coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Bonrepòs i Mirambell i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A BADALONA

  Manteniment de sistemes informàtics a Badalona: Serveis IT de confiança

  Les empreses actuals depenen en gran manera de la tecnologia per a dur a terme les seves activitats diàries. Des dels sistemes de gestió empresarial fins a les […]

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A TARRAGONA

  10 Consells essencials de manteniment informàtic per a empreses

  Tant petites startups fins a grans corporacions, totes les empreses depenen en gran manera dels seus sistemes informàtics per a operar de manera eficient i efectiva. En aquest […]

  manteniment informàtic granollers

  Necessita ajuda amb els equips informàtics de l’empresa?: Suport informàtic a Granollers

  Els equips informàtics són la columna vertebral en moltes empreses. No obstant això, no és rar trobar-se amb dificultats tècniques que obstaculitzen el flux de treball. Des de […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat