ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC BUGARRA

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Bugarra, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic Bugarra és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic Bugarra i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Bugarra, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet Bugarra només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Bugarra, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Bugarra, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic Bugarra de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Bugarra, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic Bugarra: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Bugarra una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Bugarra periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic Bugarra: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic Bugarra que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic BugarraEl nostre servei informàtic a Bugarra disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic BugarraTots els nostres tècnics de suport informàtic a Bugarra disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic BugarraVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Bugarra un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic BugarraEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Bugarra.

  Manteniment informàtic BugarraDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Bugarra estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic BugarraEls nostres clients de serveis IT a Bugarra disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic Bugarra amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic Bugarra de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Bugarra aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic Bugarra, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Bugarra, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Bugarra

  A Gestinet Bugarra coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Bugarra i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  CONSULTORIA INFORMÀTICA A TERRASSA

  Consultoria i assessorament informàtic a Terrassa

  La consultoria i l’assessorament informàtic són pilars fonamentals per al desenvolupament i l’optimització de les tecnologies dins d’una organització. En un món cada vegada més digitalitzat, comptar amb […]

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A BARCELONA

  Manteniment preventiu a Barcelona per a protegir dades i sistemes informàtics

  Implementar mesures de manteniment preventiu és essencial per a garantir la integritat de les dades i sistemes. Les organitzacions s’enfronten a desafiaments constants quant a la protecció de […]

  EMPRESA DE MANTENIMENT INFORMÀTIC A MATARÓ

  Proveïdor de serveis informàtics a Mataró: Software i hardware al dia

  La tecnologia evoluciona a un ritme vertiginós i, mantenir-se al dia amb les últimes novetats en software i hardware, pot ser un desafiament constant per a les empreses. […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat