ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC CABACÉS

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Cabacés, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Cabacés és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Cabacés i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Cabacés, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Cabacés només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Cabacés, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Cabacés, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Cabacés de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Cabacés, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Cabacés: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Cabacés una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Cabacés periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Cabacés: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Cabacés que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic CabacésEl nostre servei informàtic a Cabacés disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic CabacésTots els nostres tècnics de suport informàtic a Cabacés disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic CabacésVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Cabacés un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic CabacésEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Cabacés.

Manteniment informàtic CabacésDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Cabacés estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic CabacésEls nostres clients de serveis IT a Cabacés disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Cabacés amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Cabacés de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Cabacés aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Cabacés, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Cabacés, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Cabacés

A Gestinet Cabacés coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Cabacés i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Què comprèn el manteniment informàtic correctiu?

Sovint els ordinadors poden patir aturades sobtades i incidències que afecten directament al bon funcionament d’una empresa. En aquests casos, és essencial reparar-los ràpidament, ja que pot perjudicar […]

manteniment informàtic

Què és el manteniment informàtic preventiu?

El manteniment informàtic inclou diferents processos que fan que els ordinadors i altres equips gaudeixin d’un bon funcionament i seguretat. En aquest context, trobem el manteniment preventiu, que […]

manteniment informàtic

Infraestructura informàtica al dia amb manteniment informàtic

La informàtica és una eina imprescindible a moltes empreses i provoca que tots els processos siguin més senzills i eficients. Gràcies a una òptima infraestructura tecnològica, que és […]

manteniment informàtic

Què és el malware i com evitar-lo amb manteniment informàtic

La seguretat i el manteniment informàtic ha de ser una prioritat a la seva empresa, degut que els seus equips i altres dispositius han de prevenir els possibles […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat