ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Castellfollit de la Roca, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Castellfollit de la Roca, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Castellfollit de la Roca només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Castellfollit de la Roca, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Castellfollit de la Roca, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Castellfollit de la Roca: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Castellfollit de la Roca una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Castellfollit de la Roca: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaEl nostre servei informàtic a Castellfollit de la Roca disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaTots els nostres tècnics de suport informàtic a Castellfollit de la Roca disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Castellfollit de la Roca un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Castellfollit de la Roca.

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Castellfollit de la Roca estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Castellfollit de la RocaEls nostres clients de serveis IT a Castellfollit de la Roca disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Castellfollit de la Roca aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Castellfollit de la Roca, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Castellfollit de la Roca, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Castellfollit de la Roca

A Gestinet Castellfollit de la Roca coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Castellfollit de la Roca i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Què és la vulnerabilitat informàtica i com fer-li front amb manteniment

Qualsevol empresa està exposada a grans vulnerabilitats però, gràcies a la prevenció que ofereix el manteniment informàtic, pot fer-li front. La vulnerabilitat digital succeeix quan un intrús aliè […]

serveis informàtics

Serveis informàtics professionals sempre al seu costat

És igual d’important comptar amb serveis informàtics en tot moment, que aquests siguin professionals. L’equip tècnic que realitzi les diferents tasques al seu negoci ha d’estar en constant […]

manteniment informàtic

Invertir en manteniment informàtic és una aposta segura

Ens trobem en un moment on les noves tecnologies formen gran part de les empreses i, per això, cal tenir un manteniment informàtic que cuidi tots els ordinadors […]

serveis informàtics

Beneficis de comptar amb serveis informàtics

Comptar amb serveis informàtics a la seva empresa és quelcom imprescindible, ja que consta d’un suport perfecte per seguir a l’avantguarda del seu sector i actualitzar periòdicament la […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat