He llegit i accepto la Política de privacitat


El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

General|

Les empreses que compten amb ordinadors, que avui dia són la majoria, estan exposades a grans vulnerabilitats digitals, com els ciberatacs.

Cada vegada més, aquests són més sofisticats i més difícils de detectar, ja que desenvolupen noves tècniques per tal de fer front a la seguretat dels equips i entrar-hi.

Per aquest motiu, és essencial que els seus dispositius gaudeixin de la protecció que el manteniment informàtic els hi pot oferir, a més d’obtenir un servei de prevenció potent que farà que tingui una òptima seguretat.

Tingui en compte que els ciberatacs poden posar en perill la seva productivitat i la seva competitivitat dins el seu sector, a més de poder aturar la seva producció durant dies i comunicació amb els seus clients, proveïdors, etc.

Els atacs informàtics generen conseqüències que comprometen totalment la seva informació, i poden ser virus, troians, programes trampa, etc. i tots ells alteren el funcionament de l’ordinador, podent accedir al seu dispositiu remotament i atacant a tots els seus equips, robar la seva identitat per suplantar-lo, prendre-li les seves credencials i, fins i tot, demanar recompenses econòmiques per restaurar els seus ordinadors i retornar-li les seves dades.

Per això el manteniment informàtic és tan important, degut que ells instal.laran i actualitzaran de manera correcta i periòdica barreres perquè això no passi i controlaran que tot sempre estigui a ple funcionament.

Tots els negocis que compten amb equips informàtics, a més de tenir un manteniment efectiu, han de seguir unes pautes o mesures per tal d’obtenir més seguretat.

Algunes fan referència a la formació i conscienciació dels mateixos treballadors, ja que no han d’obrir arxius ni emails que desconeguin la seva procedència o contingut; utilitzar només aplicacions fiables i autoritzades; no utilitzar xarxes wi-fi públiques i no compartir informació personal o dades sensibles a través del correu electrònic o xarxes socials.

El manteniment informàtic, a més, s’encarrega de realitzar còpies de seguretat de manera constant, mantenir els seus sistemes operatius actualitzats i protegir els seus equips.

Compti amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i la seva empresa obtindrà més seguretat enfront de les vulnerabilitats d’internet i traurà la màxima rendibilitat als seus equips.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5