ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC CORNELLÀ DEL TERRI

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Cornellà del Terri, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Cornellà del Terri és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Cornellà del Terri i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Cornellà del Terri, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Cornellà del Terri només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Cornellà del Terri, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Cornellà del Terri, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Cornellà del Terri de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Cornellà del Terri, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Cornellà del Terri: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Cornellà del Terri una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Cornellà del Terri periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Cornellà del Terri: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Cornellà del Terri que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Cornellà del TerriEl nostre servei informàtic a Cornellà del Terri disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Cornellà del TerriTots els nostres tècnics de suport informàtic a Cornellà del Terri disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Cornellà del TerriVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Cornellà del Terri un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Cornellà del TerriEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Cornellà del Terri.

Manteniment informàtic Cornellà del TerriDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Cornellà del Terri estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Cornellà del TerriEls nostres clients de serveis IT a Cornellà del Terri disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Cornellà del Terri amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Cornellà del Terri de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Cornellà del Terri aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Cornellà del Terri, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Cornellà del Terri, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Cornellà del Terri

A Gestinet Cornellà del Terri coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Cornellà del Terri i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

La seva botiga digital al 100% amb suport informàtic

Tota ecommerce té un dinamisme constant, bé sigui perquè incorpora nous productes o serveis, perquè la seva imatge corporativa és canviant i s’ha d’adaptar a les necessitats dels […]

manteniment informàtic

La importància dels serveis informàtics professionals

Ens trobem en un moment on comptar amb la informàtica per a poder desenvolupar les tasques diàries és quasi imprescindible, i més per a les empreses. Els ordinadors […]

manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic remot

El manteniment informàtic ofereix un servei remot, complement perfecte perquè una empresa esdevingui més eficient i funcional. Gràcies a aquest suport a distància, una corporació pot trobar solucions […]

manteniment informàtic

Què és el núvol?

El manteniment informàtic realitza moltes tasques, com reparar incidències i avaries que poden patir les empreses o dotar-les de tecnologia per poder ser més eficients i competents, entre […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat