ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT INFORMÀTIC EL VENDRELL

  Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic El Vendrell, serveis informàtics
  i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

  Contacti amb nosaltres

  La clau del nostre servei de manteniment informàtic El Vendrell és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

  El nostre servei de manteniment informàtic El Vendrell i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet El Vendrell, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  A Gestinet El Vendrell només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic El Vendrell, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a El Vendrell, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

  El servei de manteniment informàtic El Vendrell de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic El Vendrell, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

  Manteniment informàtic El Vendrell: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a El Vendrell una de les respostes més ràpides del mercat.

  Igual que oferim un servei de manteniment informàtic El Vendrell periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

  Manteniment informàtic El Vendrell: Gestíó integral de backups
  En totes les modalitats de manteniment informàtic El Vendrell que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

  Manteniment informàtic El VendrellEl nostre servei informàtic a El Vendrell disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Manteniment informàtic El VendrellTots els nostres tècnics de suport informàtic a El Vendrell disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Manteniment informàtic El VendrellVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a El Vendrell un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Manteniment informàtic El VendrellEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a El Vendrell.

  Manteniment informàtic El VendrellDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica El Vendrell estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Manteniment informàtic El VendrellEls nostres clients de serveis IT a El Vendrell disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Contractes de manteniment informàtic El Vendrell amb màximes garanties

  Realitzem contractes de manteniment informàtic El Vendrell de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a El Vendrell aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

  Contacti amb nosaltres

  Manteniment informàtic El Vendrell, presencial, remot i monitorat

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic El Vendrell, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

  100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic El Vendrell

  A Gestinet El Vendrell coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic El Vendrell i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  manteniment informàtic

  Serveis i manteniment informàtic per empreses

  Comptar amb sistemes informàtics en una empresa és imprescindible. Les organitzacions utilitzen diàriament el correu electrònic, els canals de venda on-line, la facturació digital, etc. I, tot això, […]

  manteniment informàtica

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  Quan una empresa escull contractar un manteniment informàtic, adquireix la seguretat que els seus equips i sistemes estaran en les millors mans. És un suport professional imprescindible en […]

  manteniment informàtica

  Suport informàtic: seguretat i protecció davant atacs externs

  El suport i manteniment informàtic dels sistemes és imprescindible, ja que les empreses tenen alta demanda dels ordinadors i altres equips i aquests han d’estar sempre en perfecte […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat