ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC LA MATA DE MORELLA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic La Mata de Morella, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic La Mata de Morella és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic La Mata de Morella i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet La Mata de Morella, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet La Mata de Morella només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic La Mata de Morella, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a La Mata de Morella, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic La Mata de Morella de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic La Mata de Morella, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic La Mata de Morella: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a La Mata de Morella una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic La Mata de Morella periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic La Mata de Morella: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic La Mata de Morella que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic La Mata de MorellaEl nostre servei informàtic a La Mata de Morella disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic La Mata de MorellaTots els nostres tècnics de suport informàtic a La Mata de Morella disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic La Mata de MorellaVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a La Mata de Morella un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic La Mata de MorellaEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a La Mata de Morella.

Manteniment informàtic La Mata de MorellaDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica La Mata de Morella estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic La Mata de MorellaEls nostres clients de serveis IT a La Mata de Morella disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic La Mata de Morella amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic La Mata de Morella de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a La Mata de Morella aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic La Mata de Morella, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic La Mata de Morella, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic La Mata de Morella

A Gestinet La Mata de Morella coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic La Mata de Morella i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Com evitar els ciberatacs gràcies a la protecció informàtica

Tenir protecció i seguretat a la seva empresa ha de ser una prioritat, especialment si compta amb diferents dispositius informàtics. Avui dia s’emmagatzemen gran quantitat de dades i […]

manteniment informàtic

Comptar amb un servei informàtic preventiu és clau pel seu negoci

El manteniment informàtic és un gran suport per a les empreses. La majoria d’aquestes compten amb ordinadors per a poder portar a cap les seves tasques diàries i, […]

manteniment informàtic

Quines són les tasques del manteniment informàtic?

Comptar amb un suport informàtic professional i qualificat a la seva empresa és necessari, especialment si part del seu dia a dia depèn d’ordinadors i altres dispositius. Pensi […]

manteniment informàtic

Els seus equips en bones mans gràcies al manteniment informàtic

Els ordinadors i altres dispositius informàtics emmagatzemen gran quantitat d’informació d’una empresa i són eines indispensables que fan que aquesta funcioni dia a dia i pugui comunicar-se amb […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat