ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC LA RIERA DE GAIÀ

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic La Riera de Gaià, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic La Riera de Gaià és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic La Riera de Gaià i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet La Riera de Gaià, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet La Riera de Gaià només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic La Riera de Gaià, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a La Riera de Gaià, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic La Riera de Gaià de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic La Riera de Gaià, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic La Riera de Gaià: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a La Riera de Gaià una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic La Riera de Gaià periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic La Riera de Gaià: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic La Riera de Gaià que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic La Riera de GaiàEl nostre servei informàtic a La Riera de Gaià disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic La Riera de GaiàTots els nostres tècnics de suport informàtic a La Riera de Gaià disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic La Riera de GaiàVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a La Riera de Gaià un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic La Riera de GaiàEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a La Riera de Gaià.

Manteniment informàtic La Riera de GaiàDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica La Riera de Gaià estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic La Riera de GaiàEls nostres clients de serveis IT a La Riera de Gaià disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic La Riera de Gaià amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic La Riera de Gaià de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a La Riera de Gaià aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic La Riera de Gaià, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic La Riera de Gaià, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic La Riera de Gaià

A Gestinet La Riera de Gaià coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic La Riera de Gaià i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Què és la vulnerabilitat informàtica i com fer-li front amb manteniment

Qualsevol empresa està exposada a grans vulnerabilitats però, gràcies a la prevenció que ofereix el manteniment informàtic, pot fer-li front. La vulnerabilitat digital succeeix quan un intrús aliè […]

serveis informàtics

Serveis informàtics professionals sempre al seu costat

És igual d’important comptar amb serveis informàtics en tot moment, que aquests siguin professionals. L’equip tècnic que realitzi les diferents tasques al seu negoci ha d’estar en constant […]

manteniment informàtic

Invertir en manteniment informàtic és una aposta segura

Ens trobem en un moment on les noves tecnologies formen gran part de les empreses i, per això, cal tenir un manteniment informàtic que cuidi tots els ordinadors […]

serveis informàtics

Beneficis de comptar amb serveis informàtics

Comptar amb serveis informàtics a la seva empresa és quelcom imprescindible, ja que consta d’un suport perfecte per seguir a l’avantguarda del seu sector i actualitzar periòdicament la […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat