ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC LES BORGES BLANQUES

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Les Borges Blanques, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Les Borges Blanques és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Les Borges Blanques i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Les Borges Blanques, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Les Borges Blanques només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Les Borges Blanques, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Les Borges Blanques, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Les Borges Blanques de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Les Borges Blanques, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Les Borges Blanques: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Les Borges Blanques una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Les Borges Blanques periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Les Borges Blanques: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Les Borges Blanques que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesEl nostre servei informàtic a Les Borges Blanques disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesTots els nostres tècnics de suport informàtic a Les Borges Blanques disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Les Borges Blanques un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Les Borges Blanques.

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Les Borges Blanques estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Les Borges BlanquesEls nostres clients de serveis IT a Les Borges Blanques disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Les Borges Blanques amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Les Borges Blanques de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Les Borges Blanques aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Les Borges Blanques, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Les Borges Blanques, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Les Borges Blanques

A Gestinet Les Borges Blanques coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Les Borges Blanques i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

serveis informàtics

Serveis informàtics professionals sempre al seu costat

És igual d’important comptar amb serveis informàtics en tot moment, que aquests siguin professionals. L’equip tècnic que realitzi les diferents tasques al seu negoci ha d’estar en constant […]

manteniment informàtic

Invertir en manteniment informàtic és una aposta segura

Ens trobem en un moment on les noves tecnologies formen gran part de les empreses i, per això, cal tenir un manteniment informàtic que cuidi tots els ordinadors […]

serveis informàtics

Beneficis de comptar amb serveis informàtics

Comptar amb serveis informàtics a la seva empresa és quelcom imprescindible, ja que consta d’un suport perfecte per seguir a l’avantguarda del seu sector i actualitzar periòdicament la […]

manteniment informàtic

Quina és la relació entre seguretat i manteniment informàtic?

El manteniment dels seus ordinadors i altres equips està totalment relacionat amb la seguretat, degut que, gràcies a aquest suport, poden gaudir de protecció i fer que siguin […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat