ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC ORISTÀ

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Oristà, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Oristà és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Oristà i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Oristà, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Oristà només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Oristà, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Oristà, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Oristà de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Oristà, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Oristà: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Oristà una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Oristà periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Oristà: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Oristà que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic OristàEl nostre servei informàtic a Oristà disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic OristàTots els nostres tècnics de suport informàtic a Oristà disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic OristàVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Oristà un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic OristàEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Oristà.

Manteniment informàtic OristàDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Oristà estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic OristàEls nostres clients de serveis IT a Oristà disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Oristà amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Oristà de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Oristà aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Oristà, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Oristà, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Oristà

A Gestinet Oristà coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Oristà i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Obtingui seguretat i protecció gràcies al manteniment dels seus equips

La protecció davant les amenaces provinents de l’exterior que puguin malmetre els seus ordinadors i robar informació, és quelcom molt important. Per poder superar aquestes vulnerabilitats, la millor […]

serveis informàtics

Quines són les principals funcions dels serveis informàtics?

Degut la gran importància que tenen els ordinadors i altres dispositius electrònics, les empreses tenen una gran dependència d’aquests. I, gràcies a tenir l’ajuda d’un bon servei informàtic, […]

manteniment informàtic

Suport informàtic: quins errors pot estar cometent amb el seu ordinador?

El bon funcionament d’un ordinador depèn de com s’utilitzi i si aquest compta amb un manteniment i suport periòdic. Si és així, podrà gaudir-lo adequadament i maximitzar les […]

manteniment informàtic

Per què ha de tenir manteniment informàtic?

En aquest post li explicarem en detall què és el manteniment informàtic i quina és la seva importància actual, especialment a les empreses on depenen directament de l’ús […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat