ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC SIERRA ENGARCERÁN

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Sierra Engarcerán, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Sierra Engarcerán és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Sierra Engarcerán i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Sierra Engarcerán, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Sierra Engarcerán només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Sierra Engarcerán, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Sierra Engarcerán, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Sierra Engarcerán de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Sierra Engarcerán, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Sierra Engarcerán: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Sierra Engarcerán una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Sierra Engarcerán periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Sierra Engarcerán: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Sierra Engarcerán que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Sierra EngarceránEl nostre servei informàtic a Sierra Engarcerán disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Sierra EngarceránTots els nostres tècnics de suport informàtic a Sierra Engarcerán disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Sierra EngarceránVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Sierra Engarcerán un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Sierra EngarceránEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Sierra Engarcerán.

Manteniment informàtic Sierra EngarceránDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Sierra Engarcerán estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Sierra EngarceránEls nostres clients de serveis IT a Sierra Engarcerán disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Sierra Engarcerán amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Sierra Engarcerán de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Sierra Engarcerán aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Sierra Engarcerán, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Sierra Engarcerán, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Sierra Engarcerán

A Gestinet Sierra Engarcerán coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Sierra Engarcerán i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

La seva botiga digital al 100% amb suport informàtic

Tota ecommerce té un dinamisme constant, bé sigui perquè incorpora nous productes o serveis, perquè la seva imatge corporativa és canviant i s’ha d’adaptar a les necessitats dels […]

manteniment informàtic

La importància dels serveis informàtics professionals

Ens trobem en un moment on comptar amb la informàtica per a poder desenvolupar les tasques diàries és quasi imprescindible, i més per a les empreses. Els ordinadors […]

manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic remot

El manteniment informàtic ofereix un servei remot, complement perfecte perquè una empresa esdevingui més eficient i funcional. Gràcies a aquest suport a distància, una corporació pot trobar solucions […]

manteniment informàtic

Què és el núvol?

El manteniment informàtic realitza moltes tasques, com reparar incidències i avaries que poden patir les empreses o dotar-les de tecnologia per poder ser més eficients i competents, entre […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat