ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC TORRELLES DE LLOBREGAT

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Torrelles de Llobregat, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client i remotament, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Torrelles de Llobregat, també realitzem el monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

A Gestinet Torrelles de Llobregat només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a Torrelles de Llobregat, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Torrelles de Llobregat, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Torrelles de Llobregat: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Torrelles de Llobregat una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, utilitzant sempre les tècniques i metodologies més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Torrelles de Llobregat: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatEl nostre servei informàtic a Torrelles de Llobregat disposa d'un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatTots els nostres tècnics de suport informàtic a Torrelles de Llobregat disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatVinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics a Torrelles de Llobregat un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatEls clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic a Torrelles de Llobregat.

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica Torrelles de Llobregat estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Torrelles de LlobregatEls nostres clients de serveis IT a Torrelles de Llobregat disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Contractes de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Torrelles de Llobregat aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Torrelles de Llobregat, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Torrelles de Llobregat, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Torrelles de Llobregat

A Gestinet Torrelles de Llobregat coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Torrelles de Llobregat i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic remot

El manteniment informàtic ofereix un servei remot, complement perfecte perquè una empresa esdevingui més eficient i funcional. Gràcies a aquest suport a distància, una corporació pot trobar solucions […]

manteniment informàtic

Què és el núvol?

El manteniment informàtic realitza moltes tasques, com reparar incidències i avaries que poden patir les empreses o dotar-les de tecnologia per poder ser més eficients i competents, entre […]

manteniment informàtic

Equips eficients gràcies al manteniment informàtic

L’eficiència és clau a qualsevol empresa, ja que en depèn la seva productivitat i, com a conseqüència, la seva economia. Tenir els seus ordinadors sempre en perfecte estat […]

manteniment informàtic

El manteniment informàtic, més important del que es pensa

Està demostrat que una empresa que compta amb manteniment informàtic és més eficient, rendible i productiva. I, a més de reduir costos, allarga la vida útil dels ordinadors […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat