ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Més protecció de les seves dades amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Un dels aspectes més importants i que cal cuidar d’una empresa és la seguretat informàtica, degut la gran quantitat de dades que es mouen i, cada vegada més, a l’existència de la ciberdelinqüència digital.

  Per a poder protegir el seu negoci i que la seva informació estigui salvaguardada, és necessari realitzar un seguit de pautes i processos portats a cap gràcies a les empreses de manteniment informàtic.

  Aquestes vetllen per la seguretat on-line i mantenen els ordinadors i altres dispositius en perfecte estat, sempre preparats per a ser rendibles i eficients.

  Tingui en compte que, només tenint equips encesos a les seves oficines ja està exposat a riscos i amenaces i, com més protecció ofereixi als seus sistemes, més seguretat obtindrà; i no només per vostè, sinó també pels seus clients que, a la vegada, obtindran més confiança de la seva empresa.

  Manteniment informàtic per a obtenir seguretat

  El manteniment informàtic realitza diferents tasques, les quals destaquen:

  Sistemes actualitzats: els seus sistemes estaran sempre al dia i perfectament instal.lats. Tingui en compte que les versions antigues poden ser menys segures.

  Antivirus i firewalls: els antivirus són essencials en qualsevol ordinador, ja que permeten una barrera davant de diferents virus o atacs. El manteniment, doncs, els actualitza de manera periòdica.
  Igualment passa amb els firewalls, que realitzen la funció d’intermediari entre els seus equips i internet i no deixa passar les possibles vulnerabilitats.

  Còpies de seguretat: la seva empresa obtindrà còpies de seguretat quan sigui necessari, evitant així la pèrdua d’informació, tant per error humà, per robatori informàtic, etc.

  Wi-fi: la seva xarxa wi-fi també estarà més protegida davant pirates informàtics.

  Control d’accés: el manteniment informàtic ofereix la possibilitat d’introduir codis d’accés per al personal en cada equip, obtenint així més control sobre l’accés de la informació més sensible.

  A més de totes aquestes accions per part del personal de manteniment informàtic, pot seguir uns consells molt senzills que faran que el seu negoci sigui més segur, com canviar les seves contrasenyes habitualment o utilitzar internet i el correu electrònic vigilant els remitents i no obrint correus desconeguts o arxius adjunts que no conegui la seva procedència.

  Confiï en professionals del sector per a tenir sempre els seus ordinadors i altres dispositius protegits.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, ja que ens adaptem a cada empresa i a les seves necessitats per tal que gaudeixi de la màxima seguretat.

  5/5 - (49236 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49236 votes)