ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La millor protecció gràcies al manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Durant el Nadal es realitzen moltes operacions comercials i, les empreses que solen treballar amb ordinadors i altres dispositius per portar-les a cap i tenir contacte amb els seus clients i proveïdors, han de tenir els seus equips a ple funcionament.

  Només així estaran a l’altura i podran absorbir el gran flux de consultes, vendes, etc. i donaran un bon servei.

  Per a aconseguir-ho, ha de tenir al seu costat un òptim manteniment informàtic. I no només en dates pròximes a esdeveniments com el Nadal, sinó d’una manera periòdica.

  El manteniment, que realitza un suport informàtic constant i professional a les empreses, garanteix el bon funcionament i rendibilitat dels sistemes, així com l’obtenció de protecció digital.

  La seguretat informàtica és essencial

  De fet, la seguretat és necessària avui dia. Internet està plena de vulnerabilitats i cal evitar-les perquè, tant les seves dades com les dels seus clients, estiguin salvaguardades.

  Existeixen molts intents de robatoris d’informació, especialment la sensible i poden esdevenir en aturades importants al seu negoci, ja que inclús els ordinadors poden quedar inoperatius.

  El manteniment informàtic vetlla perquè no passi i posa a la seva disposició les mesures necessàries per evitar-ho.

  Així, instal.la i actualitza els seus antivirus, essencials per obtenir seguretat. Igualment ho realitza amb els firewalls, tallant el pas a qualsevol malware.

  Realitza còpies de seguretat, tan importants i necessàries. Aquestes fan que la seva informació estigui emmagatzemada de manera segura.

  Aquest servei informàtic també protegeix la seva xarxa Wi-Fi, sent menys accessible per a tercers i que no puguin entrar al seu compte de manera fraudulenta. Igualment, utilitza contrasenyes segures i les canvia sovint. És important estar atents i no confiar-se.

  Si vol que tots els seus equips sempre estiguin al 100%, obtinguin la màxima rendibilitat i siguin segurs, confiï en un bon manteniment informàtic.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en el sector. Tindrà a la seva disposició els millors professionals en constant formació i una empresa referent en aquest servei.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post