ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Millori la seva imatge de marca gràcies al disseny web

  Disseny web

  Comptar amb una òptima imatge de marca és essencial, ja que determina les seves vendes actuals i, especialment, futures. La seva empresa ha de generar credibilitat i confiança a l’hora d’efectuar una conversió, sigui quina sigui. I, si aquesta es fa satisfactòriament i els usuaris s’emporten una bona sensació i experiència, segur que tornaran a visitar el seu negoci.

  En el món digital, la seva imatge corporativa és encara més important, degut que la seva pàgina web és el seu aparador i, no només ha de reflectir els seus valors, sinó també saber donar bones sensacions. Per aconseguir-ho, ha de tenir un bon disseny web i adaptar-ho sovint a les noves necessitats del seu sector.

  Per tant, és necessari millorar el disseny de la seva marca, fer-lo potent, competent i fàcil de recordar pels seus clients, amb l’objectiu que la seva imatge se’n vegi beneficiada.

  A més, tingui en compte que, seguint una estratègia clara i definida de disseny, també afectarà positivament el seu posicionament web.

  Aspectes a tenir en compte per millorar el disseny de la seva página

  Navegació de la pàgina: la seva web ha de tenir una estructura fàcil i intuïtiva, on els usuaris trobin tots els conceptes sense haver de donar voltes dins. Així els ajudarà a trobar les seves cerques, facilitar les compres, consultes i millorar el seu SEO. A més, el llenguatge utilitzat ha de ser entenedor i descriptiu, sense massa complicacions.

  Pàgina d’inici: la Home és molt important i és la primera impressió que tindran els seus visitants de la seva marca. Cuidi-la especialment afegint contingut multimèdia de qualitat i bona organització.
  A més, ha de contenir un menú entenedor on apareguin els diferents enllaços. Comprovi sempre que aquests funcionin i no donin error.

  Colors i fonts: ha de comptar amb una combinació de colors equilibrada, d’acord amb els seus colors corporatius. Segons el seu sector, els usuaris ja tenen una imatge predeterminada i l’ha de seguir per no confondre’ls.
  Quan a les fonts o tipologia de lletres, han de ser entenedores, visibles i que contrastin amb el fons de la pàgina.

  Informació de la seva empresa: dins la seva web, ha de tenir una pàgina on apareguin les seves dades. Normalment sol anomenar-se ‘Quin som’. Aquesta genera confiança a l’hora d’efectuar una compra, ja que saben a qui i on podran dirigir-se en cas d’incidència.

  Responsive: la seva web ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles. Per tant, ha de tenir un disseny web responsive. Així, els seus usuaris podran visualitzar-la correctament des de mòbils i tablets.

  Posi en pràctica aquests aspectes i el seu disseny web serà més professional i la seva imatge de marca millorarà considerablement.

  Si vol aconseguir-ho de manera efectiva, posi’s en contacte amb Gestinet, empresa referent en disseny web Barcelona.

  Realitzem estratègies de màrketing adaptades a cada client i marca, amb l’objectiu que augmentin les seves conversions i que els seus usuaris obtinguin una òptima percepció de la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post