ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  9 Motius per tenir manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Comptar amb manteniment informàtic en una empresa és gairebé quelcom imprescindible, ja que és necessari garantir el bon funcionament i rendibilitat dels seus equips i, especialment, per a obtenir seguretat.

  Pensi que actualment existeix molta dependència informàtica i, si vol donar una bona atenció als seus clients, ser productiu i competitiu dins el seu sector, necessita tenir un manteniment adequat.

  Aquest consisteix en un seguit d’accions que fan que els seus ordinadors i altres dispositius funcionin de manera correcta, tant de software com de hardware.

  Per què ha de tenir un servei de manteniment al seu negoci

  Li detallem els motius, alguns ja esmentats, pels quals ha de comptar amb un manteniment informàtic:

  1- Més rendibilitat: la seva empresa pot treure el màxim profit, especialment referent al temps i al seu personal, ja que aquest no haurà de dedicar temps laboral a reparar incidències i els seus equips sempre estaran 100%, provocant que no existeixin aturades de producció.

  2- Sense problemes a la xarxa: tots els seus dispositius estaran perfectament configurats amb la seva xarxa i podran desenvolupar les seves tasques sense contratemps.

  3- Seguretat: el món on-line és molt vulnerable i els seus ordinadors han d’estar ben protegits perquè cap ciberdelinqüent hi entri i accedeixi a les seves dades. Igualment, que no puguin infectar-se de malware i virus, que podrien provocar el caos i aturades a la seva empresa. Un bon manteniment posa a la seva disposició les mesures necessàries per tal que això no passi i estigui protegit.

  4- Equips al dia: amb el temps, els ordinadors poden tornar-se més lents i no ser productius, fent que el seu personal perdi temps i paciència. És necessari que tinguin capacitat i potència, amb l’objectiu que puguin abastar tota la seva feina i ser competitius.

  5- Millor temps de resposta: l’atenció al client és essencial i, si els seus equips no funcionen correctament, pot veure’s minvada i repercutir en la seva imatge de marca. Ha de donar un temps de resposta ràpida i eficient als seus clients.

  6- Prevenció: la prevenció és molt important, ja que pot anticipar-se a incidències i així no haver de resoldre el problema quan succeeixi. Així, un manteniment pot detectar errors abans que es facin més gran i evitar complicacions.

  7- Còpies de seguretat: un servei de manteniment establirà una correcta política de còpies de seguretat per tal que la seva informació estigui salvaguardada i pugui disposar d’ella quan la necessiti.

  8- Assessorament adequat: un dels factors més important per ser competitiu, és estar al dia i actualitzat sobre les novetats i poder oferir als seus clients el millor. El manteniment informàtic compta amb un servei d’assessorament idoni per poder treure la màxima rendibilitat als seus recursos i atrevir-se a noves tecnologies del seu sector, així com programes més moderns i eficients.

  9- Equips de substitució al seu abast: és essencial comptar amb un suport tècnic per, en cas d’incidència sobtada, poder resoldre-ho fàcilment. Si algun dispositiu de la seva empresa deixa de funcionar, tindrà equips de substitució i així el seu negoci continuarà treballant sense problemes.

  Tingui al seu costat un manteniment eficient i professional i podrà gaudir dels seus beneficis.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en el sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem un manteniment a mida, adaptat a la seva empresa i a la seva situació.

  5/5 - (49260 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49260 votes)