ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Navegació segura amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  A causa de la gran quantitat de dades que mouen avui dia les empreses per internet, és necessari tenir la certesa que el seu negoci compta amb una navegació segura i que la seva informació i la dels seus clients està protegida.

  Gràcies al manteniment informàtic, no només podrà preveure incidències dels seus equipaments i donarà rendibilitat a les seves instal.lacions informàtiques, sinó que tindrà una navegació per internet amb garanties.

  A més, actualment, les empreses tenen a la seva disposició molts dispositius mòbils, accedint a ells en qualsevol moment i en diferents comptes de correu, xarxes socials, etc.

  Si vol mantenir la seva privacitat i que les seves dades obtinguin la seguretat necessària, a més de tenir un manteniment informàtic, ha de seguir unes recomanacions per a navegar per internet amb tranquil.litat. Aquestes són:

  -En realitzar compres on-line mitjançant targetes bancàries, verifiqui que el pagament s’efectuï a través d’una passarel.la segura i de confiança.

  -Descarregui aplicacions en pàgines oficials.

  -Eviti clicar en enllaços externs desconeguts, especialment si no reconeix la procedència de l’email.

  -Mantingui’s informat de les últimes novetats sobre seguretat.

  -Tingui sempre els seus equips informàtics degudament instal.lats i actualitzats.

  -Utilitzi sempre software legal.

  -Realitzi còpies de seguretat periòdiques de les seves dades, especialment les més sensibles.

  -Utilitzi sempre contrasenyes per tal d’evitar suplantacions d’identitat. Aquestes han de ser alfanumèriques i canviar-les sovint.

  -No faciliti el seu compte de correu a desconeguts, i no respongui correus falsos, evitant així que es difongui la seva adreça.

  -Configuri el seu navegador correctament perquè pugui realitzar transaccions econòmiques de forma segura.

  -Tanqui sempre les sessions, especialment en comptes privats, bancaris i xarxes socials, per tal d’evitar que els ciberdelinqüents puguin entrar fàcilment.

  Segueixi aquestes pautes i obtindrà una navegació més segura. Com ha pogut comprovar, moltes d’aquestes mesures pot portar-les a cap amb un manteniment informàtic adequat.

  Confiï en Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona. Vetllem per la seguretat dels nostres clients i perquè tota la seva informació estigui sempre protegida.

  5/5 - (48958 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48958 votes)