ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

  Manteniment informàtic

  El manteniment informàtic comprèn un seguit de tasques realitzades per tal que els equips informàtics sempre estiguin en bon estat. Trobem el manteniment dels ordinadors i els servidors, que es tracta de l’atenció als equipaments, l’actualització del hardware i software, còpies de seguretat, anàlisi de rendibilitat, etc.

  Per tant, dins del manteniment informàtic hi ha diferents accions portades a cap per professionals:

  -El control dels equips.

  -El control dels servidors.

  -Les reparacions dels ordinadors, perifèrics i servidors.

  -Configuració i actualització de software i antivirus.

  -Seguretat informàtica.

  Algunes d’aquestes accions es poden realitzar de manera remota, però d’altres és necessari fer-ho presencialment.

  Quan un tècnic especialitzat es desplaça a la seva empresa per tal de desenvolupar alguna tasca relacionada amb els seus equips, permet que conegui ‘in situ’ els errors tècnics, les solucions més adients al seu problema informàtic o les millores que vol implantar al seu negoci.

  De vegades és necessari un manteniment informàtic presencial i així també conèixer de primera mà com aprofitar al 100% la seva estructura i adaptar-la a les seves necessitats o reparar incidències, així com resoldre problemes de connexió, elements informàtics, cablejats, etc.

  Encara que un manteniment informàtic remot és molt positiu per a l’empresa, és necessari complementar-lo amb un manteniment informàtic presencial.

  De fet, hi ha accions remotes que són complicades d’efectuar-se i, a vegades, és necessari el desplaçament d’un tècnic professional.

  Tan si la seva empresa compta amb manteniment informàtic o està pensant a tindre’l, contacti amb Gestinet. Els nostres tècnics li oferiran el millor assessorament i ajuda de manera remota i presencial per tal que la seva empresa obtingui la màxima rendibilitat dels seus equipaments i estigui sempre operativa.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector. Elaborem projectes on-line a mida i estratègies de màrketing a digital a tota classe d’empreses, sempre amb el millor assessorament, cuidant també els seus equips informàtics i servidors.

  5/5 - (48940 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48940 votes)