ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  NORMATIVA PER A L’ENVIAMENT DE DADES

  Aquesta normativa determina el procediment per enviar informació al portal Gestinet (a partir d’ara “el portal”)

  ¡ALERTA! Abans d’enviar cap contingut, siusplau llegeixi atentament les condicions establertes en la present normativa. En cas de no acceptar alguna de les condicions no envieu cap informació al portal

  Aquest portal està plantejat per escanejar arxius infectats i decretar quina variant de ransomware t’està atacant per verificar si hi ha una solució disponible. Per això, el portal habilita la pujada d’arxius als nostres servidors amb la finalitat de fer un anàlisi i detectar el tipus de ransomware.

  Al pujar un arxiu, afirmes que ets el propietari legítim del mateix i que no conté informació confidencial. Al pujar-lo al portal concedeixes al propietari del mateix dret no exclusiu i no remunerat per copiar, emmagatzemar i esborrar l’arxiu enviat amb la finalitat del seu anàlisi. L’arxiu enviat no serà desempaquetat o desxifrat un cop fet l’escàner. Els resultat de l’anàlisi es mostraran després de completar-lo. L’arxiu facilitat serà eliminat dels nostres servidors immediatament un cop hagi acabat l’escàner.

  Les dades que ens envieu al portal viatgen a través d’un canal segur.

  L’ús del portal per crear dades o codis destinats a detectar, bloquejar i desinfectar amenaces o a la creació de dades o codi maliciós està prohibit.

  També queda prohibit alterar el funcionament del portal o accedir als seus serveis de cap altre manera que no sigui usant la interfície estàndard. L’ús del portal ha de complir els requisits legals, incloent les normatives existents sobre exportació i reexportació.