ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com realitzar un nou disseny web de la seva pàgina

  Disseny web

  Actualment és necessari tenir una pàgina corporativa, no només on els usuaris puguin comprar on-line, en cas de vendre productes, sinó on obtinguin informació sobre la seva empresa i sobre els seus serveis i poder aconseguir visibilitat a internet, arribant a més quantitat de públic objectiu.

  I, de la mateixa manera que és essencial comptar amb una web, ho és renovar-la i realitzar un nou disseny web si ja en té una.

  El seu negoci realitza canvis i millores constantment i s’ha de veure reflectit en la seva imatge digital. A més, els usuaris visiten altres portals del seu sector i la seva empresa ha d’estar a l’altura i donar una imatge de marca actual i moderna.

  Per tant, si des de fa temps té la mateixa pàgina, és essencial redefinir la seva estratègia, pensar si el seu projecte digital s’adapta a la realitat de la seva empresa i aplicar nous canvis estètics, tècnics i de continguts que, sens dubte, la faran més atractiva a ulls dels seus usuaris i de Google.

  Hi ha altres motius pels quals s’ha de plantejar dissenyar de nou la seva web, com realitzar un disseny responsive i que s’adapti a totes les pantalles i dispositius, que la seva web tardi menys en carregar-se, fer-la amigable i donar una millor experiència de navegació, escriure continguts més actuals i atractius o adaptar la pàgina al creixement de la seva empresa, entre altres.

  Tots aquests motius, si els porta a cap correctament, beneficiaran el seu posicionament web, ja que són aspectes fonamentals avui dia pels cercadors.

  Per a donar un nou aire al disseny de la seva pàgina, ha d’estudiar alguns aspectes essencials per tal de realitzar una nova i millorada estratègia on-line, com analitzar quant de temps tarden i en quants clics troben el que estan cercant els usuaris o quina edat té el seu públic objectiu i quines són les seves preferències.

  A més, el seu nou disseny web ha de ser intuïtiu i senzill a l’hora de navegar, sense distraccions visuals que no li aportin contingut i el distreguin de l’objectiu principal, ha de ser coherent amb la seva imatge de marca i introduir contingut multimèdia, ja que crida molt l’atenció i fa que els usuaris estiguin més temps en una pàgina.

  A més, pot incloure algun formulari de satisfacció, de subscripció, etc. sempre que no molesti massa la navegació dels seus visitants.

  Si vol obtenir el millor disseny web per a la seva empresa i que la seva pàgina estigui ben posicionada als cercadors, compti amb Gestinet, empresa referent en disseny web Barcelona i líders en el sector.

  Realitzem estratègies a mida i adaptades a cada negoci i característiques, amb l’objectiu que el seu projecte sigui tot un èxit.

  5/5 - (49250 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49250 votes)