He llegit i accepto la Política de privacitat


Com realitzar un nou disseny web de la seva pàgina

General|

Actualment és necessari tenir una pàgina corporativa, no només on els usuaris puguin comprar on-line, en cas de vendre productes, sinó on obtinguin informació sobre la seva empresa i sobre els seus serveis i poder aconseguir visibilitat a internet, arribant a més quantitat de públic objectiu.

I, de la mateixa manera que és essencial comptar amb una web, ho és renovar-la i realitzar un nou disseny web si ja en té una.

El seu negoci realitza canvis i millores constantment i s’ha de veure reflectit en la seva imatge digital. A més, els usuaris visiten altres portals del seu sector i la seva empresa ha d’estar a l’altura i donar una imatge de marca actual i moderna.

Per tant, si des de fa temps té la mateixa pàgina, és essencial redefinir la seva estratègia, pensar si el seu projecte digital s’adapta a la realitat de la seva empresa i aplicar nous canvis estètics, tècnics i de continguts que, sens dubte, la faran més atractiva a ulls dels seus usuaris i de Google.

Hi ha altres motius pels quals s’ha de plantejar dissenyar de nou la seva web, com realitzar un disseny responsive i que s’adapti a totes les pantalles i dispositius, que la seva web tardi menys en carregar-se, fer-la amigable i donar una millor experiència de navegació, escriure continguts més actuals i atractius o adaptar la pàgina al creixement de la seva empresa, entre altres.

Tots aquests motius, si els porta a cap correctament, beneficiaran el seu posicionament web, ja que són aspectes fonamentals avui dia pels cercadors.

Per a donar un nou aire al disseny de la seva pàgina, ha d’estudiar alguns aspectes essencials per tal de realitzar una nova i millorada estratègia on-line, com analitzar quant de temps tarden i en quants clics troben el que estan cercant els usuaris o quina edat té el seu públic objectiu i quines són les seves preferències.

A més, el seu nou disseny web ha de ser intuïtiu i senzill a l’hora de navegar, sense distraccions visuals que no li aportin contingut i el distreguin de l’objectiu principal, ha de ser coherent amb la seva imatge de marca i introduir contingut multimèdia, ja que crida molt l’atenció i fa que els usuaris estiguin més temps en una pàgina.

A més, pot incloure algun formulari de satisfacció, de subscripció, etc. sempre que no molesti massa la navegació dels seus visitants.

Si vol obtenir el millor disseny web per a la seva empresa i que la seva pàgina estigui ben posicionada als cercadors, compti amb Gestinet, empresa referent en disseny web Barcelona i líders en el sector.

Realitzem estratègies a mida i adaptades a cada negoci i característiques, amb l’objectiu que el seu projecte sigui tot un èxit.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5