ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/03/2018

  Nou paradigma sobre neu amb la Realitat Augmentada

  Ja estem a mig camí per acabar aquesta espectacular temporada de neu, així que volem presentar-vos un nou gadget per duplicar la diversió a les pistes.

  És hora d’equipar-se amb l’última tecnologia del mercat i gaudir dels teus dies a la muntanya de manera diferent a l’habitual. Ha arribat el moment de veure més enllà de la neu i traspassar el natural amb la Realitat Augmentada que integren les RideOn Ski Goggles, les primeres ulleres d’esquí amb tecnologia de Realitat Augmentada. Aquesta tecnologia vol fer-se un lloc entre els riders amb informació, comunicació i enregistrament de video FPV en temps real. Amb elles, pots interactuar, navegar i fins i tot jugar.

  Les RideOn són unes ulleres esportives per als afeccionats als esports de neu que volen anar més enllà que la resta amb els avantatges que ofereix la Realitat Augmentada. Una de les més importants, es tracta de la quantitat d’informació que ens aporta de forma natural, ja que no és un gadget afegit en aquest esport, sinó que ha passat a ser gairebé obligatori dins les pistes de les estacions d’esquí. L’ús de les ulleres protectores és tan habitual com pot arribar a ser utilitzar la pantalla de protecció com a àrea de projecció d’informació multimèdia, igual que ja es fa en els visors dels pilots de caça. Així doncs, han integrat un disseny espectacular de UX i han treballat molt el seu desenvolupament I+D en un element bàsic ja existent: les ulleres protectores de neu.

  A part dels elements bàsics de protecció, com és la pantalla de policarbonat anti empañamiento i anti ralladuras, les RideOn integren una càmera HD per veure l’entorn així com aprofitar l’oportunitat per gravar fotos i videos 1080 en format FPV (first person view), a més poden compartir-se en directe amb Facebook. La bateria és de 2.200 mAh i permet alimentar el sistema durant 6 hora contínues. El dispositiu AR està bàsicament format per un visor de tecnologia LCOS d’alta lluentor per a exteriors (3000 bits) i unes 2,4 polzades (que equival a una pantalla de 84” a 5m) controlat mitjançant el moviment dels ulls i comandos de veu.

  Les RideOn Ski Goggles permeten rebre informació dels altres esquiadors en grup, així com trucades o videotrucades des del smartphone. A més, mostra informació relacionada amb la pista o amb el temps, i fins i tot és capaç de recrear jocs virtuals sobre el terreny (per exemple un eslàlom), com podem visualitzar en el vídeo del post. Aquest gadget compta amb un port MicroUSB de connexió i recarrega, Bluetooth 4.0 i jack d’àudio. El seu cor integra el processador ARM dual core a 1,2 GHz amb 1 GB de RAM i amb SOTA Android 4.2.2. Davant de tot, el producte ha cuidat molt la seva ergonomia i han procurat que l’adaptació amb la fisonomia de la cara de l’usuari no fós en cap moment aparatosa.

  El projecte va superar el finançament necessari en IndieGogo fa tres anys, així que tot ha sortit segons el pla dels seus creadors -que van realitzar un gran treball en el branding de la marca: les RideOn en aquests moments estan esgotades a l’espera que surti al mercat una nova versió millorada. De moment, podem fer la pre-reserva del nou casc d’esquí de la mateixa gamma de productes RideOn, del que parlarem en un nou post abans de tancar aquesta temporada d’hivern. Al igual que amb les ulleres RideOn, han realitzat un gran treball de màrqueting online per donar el gran salt al mercat.

  5/5 - (48428 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48428 votes)