ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El núvol i el manteniment infomàtic com a eina preventiva

  Manteniment informàtic

  El núvol o el Cloud computing és el processament i emagatzament de dades en servidors que allotgen la informació del usuari. És a dir, és un servei que guarda els arxius a internet tenint accés en tot moment estigui on estigui i desde diferents dispositius electrònics.

  Aquesta eina va ser creada per a l’usuari final que vol solventar quelcom de manera fàcil. És per això que quasi tots els serveis del núvol són molt senzills d’utilitzar.

  Els serveis cloud tenen molts avantatges. Alguns d’ells són:

  Accés desde qualsevol lloc i dispositiu: només fa falta una connexió a internet ja que els seus arxius estaran al núvol. Pot accedir a ells desde un ordinador de sobretaula, un laptop, una Tablet PC, un Smartphone, etc.

  Estalvi: al no tenir programes instal.lats o xarxes de PC complexes que configurar, els usuaris tenen menys problemes informàtics. I, amb un manteniment informàtic contractat, ja s’encarga del manteniment tècnic dels servidors.

  Escalabilitat: primordial per a les empreses ja que així no han d’invertir més segons les necessitats que tenen i les previsions de creixement, optimitzant així els recursos.

  Existeixen unes pautes per estar més segur en el núbol:

  Comptar amb un manteniment informàtic professional que li ofereixi els serveis cloud que necessiti.

  Verifiqui que el seu proveïdor emagatzamena les seves dades i quines mesures de seguretat utilitza.

  Utilitzi un servei de sincronització de dispositius segur en el núvol de totes les seves dades.

  Tingui diferents contrasenyes en totes les seves xarxes socials per a poder protegir-les degudament.

  Inverteixi en un software de seguretat per a protegir les amenaces del Cloud. D’aquesta manera evitarà possibles danys abans de que arribin als equipaments o a la xarxa.

  Xifri les dades quan sigui possible per no tenir risc associat a la pèrdua de dades.

  Com li hem comentat, amb un manteniment informàtic adequat els seus equipaments, les seves dades i les dels seus clients gaudiran de seguretat en el núvol.

  Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet són gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud. Som una empresa referent de manteniment informàtic Barcelona on l’assessorem i confeccionem projectes a mida per a cumplir els seus objectius.

  5/5 - (48604 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48604 votes)