ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Beneficis del núvol i el seu manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El servei d’emmagatzematge del núvol dóna facilitat a l’hora de guardar i compartir grans arxius a internet. Proporciona l’allotjament de tot tipus d’informació, tant imatges, documents, còpies de seguretat de correus, dades confidencials, etc. en servidors que són accessibles des de qualsevol part del món. Per accedir-hi, només cal connexió a internet i unes claus d’accés.

  És essencial, sempre que es tracti de dades d’una empresa, comptar amb la màxima seguretat dels seus ordinadors per tal que tots els seus arxius estiguin segurs. Per a fer-ho, és necessari un manteniment informàtic adequat.

  Tenir els seus documents al núvol té grans beneficis:

  Accessible des de qualsevol lloc: les dades de la seva empresa estaran a la seva disposició i podrà accedir-hi, sempre que tingui connexió a internet, i des de qualsevol equip: mòbil, tablet o ordinador.

  Pot disposar de més capacitat quan vulgui: quan sigui necessari pot tenir més emmagatzematge i prestacions. D’aquesta manera mai es quedarà sense espai. En el núvol pot augmentar o disminuir la seva capacitat en funció de la quantitat i mida dels arxius.

  Protecció de dades: és possible configurar quins usuaris tenen accés a les seves dades al núvol, tant per la seva lectura o edició. Per tant, els seus documents tindran molta seguretat.

  Menys costos: dintre dels serveis del núvol hi han serveis gratuïts, segons la necessitat de cada empresa i situació.

  Facilitat de compartir els arxius: un dels grans beneficis és la possibilitat de compartir la informació amb qui vostè vulgui i poder actualitzar-la en temps real.

  Si està interessat en el núvol o Cloud i vol que els seus arxius, tant personals com empresarials, tinguin la màxima seguretat, posi’s en contacte amb Gestinet.

  Els serveis Cloud que oferim són portats a cap pel nostre equip professional que l’assessorarà sobre quina és la millor opció a seguir, dissenyant i implementant la millor solució per a vostè.

  A Gestinet som líders en el sector de manteniment informàtic Barcelona i comptem amb els millors professionals disposant de les millors opcions informàtiques.

  5/5 - (48742 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48742 votes)