ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quins són els objectius del disseny web?

  Disseny web

  En qualsevol projecte empresarial ha de definir uns objectius clars per tal de portar-los a terme i que siguin beneficiosos pel seu negoci.

  Igualment, en el cas del disseny web d’una pàgina, és necessari determinar-los. D’aquesta manera sabrà quina línia ha de seguir i complir-los.

  Alguns dels objectius més rellevants a l’hora d’elaborar el disseny web d’un portal són:

  Que els usuaris tinguin una òptima primera impressió: ha d’oferir una molt bona imatge principal als usuaris que hi entrin. Han de quedar impactats i que el que estiguin visualitzant sigui coherent amb la marca i amb el producte, així com una visió moderna i actual. És la seva carta de presentació.

  Professionalitat: ha de donar una imatge professional del sector al qual pertany, amb una estètica cuidada, amb detalls que el diferenciïn de la competència i amb una selecció de colors adequats.

  De la mateixa manera, darrere la seva pàgina està la seva empresa i, per tant, ha de saber transmetre els seus valors i els de la seva marca.

  Adaptabilitat: el seu disseny web ha de ser responsive i adaptar-se a tots els dispositius. Aquest fet, no només el beneficiarà en altres aspectes com el posicionament web, sinó també quan a la facilitat que tindran els seus clients a l’hora de realitzar consultes a la seva pàgina o comprar on-line.

  Imatge web: els usuaris solen recordar pàgines on la seva imatge i estructura web és fàcil d’utilitzar i on tot es pot visualitzar correctament, sense distraccions. En aquest sentit, ha de treballar el seu branding, com el logotip, els seus colors corporatius, etc.

  Captació i fidelització de clients: és un dels objectius principals, ja que determinarà el seu èxit empresarial. També ho és disminuir la taxa de rebot, provocant que els usuaris es quedin el temps més gran possible navegant per la seva pàgina. Per a fer-ho, ha de posar en pràctica els punts anteriors i donar als futurs clients facilitats i eines on-line per tenir informació o comprar els seus productes o serveis.

  En definitiva, els usuaris sempre han de tenir una bona experiència a la seva web i, amb un disseny adequat, és possible.

  Si vol portar a terme tots els objectius del seu disseny web, posi’s amb contacte amb Gestinet. Som referents en disseny web Barcelona i experts en estratègies de màrketing digital.

  5/5 - (49068 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49068 votes)