ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

  manteniment informàtic

  Degut que actualment moltes empreses digitalitzen els seus processos, compten amb més dispositius informàtics a les seves oficines i mouen més quantitat d’informació, és necessari tenir un manteniment informàtic que garanteixi la seva seguretat.

  Els ciberatacs són una realitat avui dia i internet té moltes vulnerabilitats que cal evitar i estar protegits.

  Tingui en compte que la prevenció és clau quan a les noves tecnologies, el seu bon funcionament i, tenint un manteniment adequat, pot fer que la seva empresa obtingui èxit empresarial i ofereixi més confiança i credibilitat als seus clients, a més d’un gran estalvi.

  Per tant, ha de protegir els seus equips de les possibles vulnerabilitats digitals, algunes de les quals són:

  Configuracions inadequades: totes les claus d’accés i les contrasenyes han d’estar configurades correctament, ja que, si no és així, podrien accedir-hi persones alienes amb la intenció de malmetre les seves dades, robar-li informació, etc. La seva privacitat pot estar en risc si no pren les mesures necessàries.
  Totes les seves claus han de ser complexes i difícils d’esbrinar, combinant lletres i números, majúscules i minúscules,… i no han de pertànyer a cap dada personal seva, com la seva data de naixement.

  Software mal instal.lat o sense actualitzar: a més d’una correcta instal.lació, el software s’ha d’actualitzar de manera periòdica i adaptar-se a les noves exigències dels fabricants per tal d’obtenir més seguretat.
  Parlem especialment dels antivirus i dels firewalls.

  La xarxa: la seva wi-fi també és vulnerable i ha de posar entrebancs a possibles atacs, com contrasenyes fortes i segures.

  Tingui la màxima protecció a tots els seus ordinadors i altres dispositius de la seva empresa amb un òptim manteniment informàtic i aquests seran 100% rendibles i eficients i obtindrà la seguretat necessària.

  A més, les empreses de manteniment realitzen còpies de seguretat periòdiques, gestionen les seves contrasenyes, instal.len i actualitzen el seu software correctament i vigilen constantment que la seva xarxa estigui lliure d’atacs.

  A Gestinet oferim aquests i molts altres serveis del sector que fan que la seva empresa sigui més segura i, a la vegada, més competent.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i estem a la seva disposició per oferir-li el millor servei del mercat.

  5/5 - (49196 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49196 votes)