ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Optimitzar una web per obtenir millor posicionament Google

  posicionament google

  Avui dia tenir un bon posicionament Google és essencial per aconseguir grans avantatges enfront de la seva competència. Hi ha moltes empreses amb presència a internet i cal destacar entre elles.

  I no té res a veure si són corporacions grans o petites, ben al contrari.

  Les que aconsegueixen el millor SEO a Google són les que treballen una estratègia de màrketing digital amb constància i periodicitat.

  Per poder abastar gran popularitat dins el cercador, és necessari optimitzar la pàgina i fer que sigui més visible i interessant. Només així la seva web serà mostrada als usuaris que vulguin productes o serveis relacionats amb la seva marca.

  La seva empresa podrà maximitzar les seves possibilitats de venda i contractació i fer que el seu negoci sigui més potent.

  Optimitzar adequadament la seva pàgina ha de ser un dels seus principals objectius i, per aconseguir-ho, s’ha de tenir en compte molts aspectes.

  Gràcies a professionals del SEO per a empreses, és possible que una web estigui dins les primeres posicions i augmenti la seva popularitat on-line. Cal treballar el posicionament Google de manera correcta i, tenint al costat la millor ajuda, obtindrà els millors resultats en aquest sentit.

  Ha de pensar que una bona estratègia de màrketing suposa tenir una via directa d’accés als seus clients potencials, és a dir, adquirir noves oportunitats de negoci. A més, la seva imatge de marca es veurà totalment reforçada, quelcom essencial en el món digital.

  La seva web ha d’estar als primers llocs del rànquing de Google, que són els més clicats. Els usuaris no solen passar a la segona pàgina i molts menys a la tercera.

  Per què ha de tenir una bona posició a Google?

  El SEO és el posicionament natural als cercadors. En aquest cas Google, ja que és el més utilitzat. És el que es porta a cap fruit d’un treball constant i optimització web i té gran durabilitat, inclús a llarg termini.

  El posicionament té gran importància, pel fet que, com li dèiem, estar present a la primera pàgina, és part del seu èxit a internet. Si no la seva empresa quedaria totalment diluïda entre desenes de negocis. És la millor manera d’arribar al màxim d’usuaris qualitatius, que són els que realment poden realitzar conversions a la seva pàgina.

  Amb un bon SEO la seva empresa guanyarà en visibilitat i notorietat, sent mostrada als internautes quan facin una cerca relacionada amb els seus productes o serveis. I, per tant, aquests el visitaran i podran efectuar diferents accions.

  En definitiva, el posicionament a Google pot fer que obtingui:

  1. Més visites a la seva pàgina
  2. Més visibilitat on-line
  3. Millor posició al cercador enfront de la seva competència

  I, com millorar el seu posicionament a Google? Ha de portar a cap diferents tècniques o accions i, especialment, ha de treballar aquest aspecte del màrketing on-line de manera contínua. Només així es mantindrà al rànquing.

  Entre altres, és molt important conèixer el seu públic objectiu i quines necessitats o expectatives tenen, així com ser coneixedor de quina manera realitzen les seves cerques, és a dir, quines paraules utilitzen. Aquestes seran, precisament, les seves keywords.

  És essencial, igualment, planificar una bona estratègia de continguts. Els seus textos i imatges són altament rellevants per Google. Per a fer-ho, pot elaborar un calendari editorial on estructurar les seves publicacions i com seran, quin dia les actualitzarà, etc. La seva web ha d’estar contínuament al dia i ser evolutiva quant a continguts.

  Referent a les keywords, o també nomenades paraules clau, són un dels punts que poden donar-li més èxit a internet. Les ha d’afegir als seus textos.

  També trobem els enllaços. Pensi que aquests li donen més autoritat, especialment els externs. De la mateixa manera, és important que redirigeixin correctament i que no hi hagin errors, molt penalitzats pel cercador.

  Tenint en compte aquests aspectes, el posicionament Google d’una pàgina pot reforçar-se.

  posicionament web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Optimitzar una web per obtenir millor posicionament Google

  Per què ha de tenir una bona posició a Google?

  El posicionament web té gran importància, perquè estar present a la primera pàgina, és part del seu èxit a internet. Si no la seva empresa quedaria totalment diluïda entre desenes de negocis. És la millor manera d’arribar al màxim d’usuaris qualitatius, que són els que realment poden realitzar conversions a la seva pàgina.

  Internet és el seu aparador digital

  Tenir una pàgina web actualment és indispensable, però ha de gaudir del millor SEO per a ser visible. Pensi que el món digital li ofereix l’oportunitat que la seva marca i empresa pugui ser accessible 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

  Com optimitzar la seva pàgina i que tingui el millor posicionament a Google

  Per a poder optimitzar la seva pàgina i obtenir un bon posicionament Google, ha de seguir diferents consells i realitzar accions de manera constant, com millorar la seva estructura i disseny web, cuidar els enllaços, actualitzar els seus continguts, etc.

  Aconseguir un bon posicionament web per a la seva pàgina

  Compti amb suport professional per a tenir el millor posicionament Google. A Gestinet som experts en SEO de pàgines web a Google i en atorgar-los la millor visibilitat a internet.

  Internet és el seu aparador digital

  Tenir una pàgina web actualment és indispensable, però ha de gaudir del millor SEO per a ser visible. Pensi que el món digital li ofereix l’oportunitat que la seva marca i empresa pugui ser accessible 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. És una eina publicitària molt potent i el millor aparador que pot tenir.

  Així que cal aprofitar-ho al màxim i optimitzar-la per tal que Google li doni la màxima visibilitat pels seus usuaris. Hi ha molta competència i cal destacar.

  Especialment per a les botigues virtuals, internet els ofereix grans avantatges. Les més destacades són:

  1. Disponibilitat en qualsevol moment
  2. Costos més econòmics
  3. Els usuaris tenen més informació
  4. Com a conseqüència, tenen més confiança i credibilitat en una marca
  5. Més notorietat
  6. Millor servei al client, més especialitzat
  7. Disponibilitat des de qualsevol dispositiu
  8. Gran fidelització als seus usuaris
  9. Poder abastar nous clients d’altres zones geogràfiques
  10. La possibilitat de fer el seu negoci més gran
  11. No es necessita tenir tant estoc
  12. Possibilitat d’entregues i devolucions molt ràpides

  Grans avantatges per a qualsevol empresa. Internet ofereix molta rendibilitat i un gran creixement a les corporacions, podent adaptar-se als nous clients que entrin i actualitzant-se periòdicament, oferint una imatge renovada.

  Per a poder aprofitar tot el que el món digital li pot donar, ha de tenir el millor SEO a Google.

  posicionament pàgina web

   

  Com optimitzar la seva pàgina i que tingui el millor posicionament a Google

  Per a poder optimitzar la seva pàgina i obtenir un bon posicionament Google, ha de seguir diferents consells i realitzar accions de manera constant. Els més rellevants són:

  1. Millori l’estructura del seu URL: ha de ser fàcil, comprensible i relacionada amb el que ofereix la pàgina.
  2. Tingui un disseny web actualitzat: ha de donar una bona imatge de marca, al dia i atractiva. A més, el seu disseny ha de ser responsive, és a dir, s’ha d’adaptar a diferents tipus de pantalles i dispositius.
  3. La seva web ha de ser amena i fàcil d’utilitzar: els seus usuaris han de tenir una bona experiència de navegació i han de poder moure’s de manera fluida, sense entrebancs.
  4. Cuidi els seus enllaços: aquests han de portar correctament als seus visitants al seu destí, sense errors.
  5. Actualitzi el seu contingut: doni als usuaris bons continguts, originals, de qualitat, ja que els atraurà i els retindrà més estona dins.
  6. La pàgina ha de carregar-se en pocs segons: per a fer-ho, optimitzi les seves imatges, vigilant que no pesin ni ocupin massa.

  Tots aquests aspectes són essencials per tal que la seva pàgina resulti més interessant, tant pels usuaris com per Google a l’hora d’ensenyar-la als seus possibles visitants.

  posicionament pàgina google

   

  Aconseguir un bon posicionament web per a la seva pàgina

  L’optimització SEO a Google ha de formar part de la seva estratègia de màrketing digital per a fer que la seva web pugui augmentar les seves visites i, per descomptat, les seves vendes i conversions en general.

  Per aconseguir-ho, ha de comptar amb suport professional.

  A Gestinet som experts en posicionament de pàgines web a Google i en atorgar-los la millor visibilitat a internet.

  Contacti amb nosaltres i la seva marca i empresa estaran a les primeres posicions del rànquing.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web