ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Tenir sempre a punt els ordinadors amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El dia a dia de l’ús de l’ordinador a les empreses, compartir arxius, la introducció d’USB i discos externs, així com la navegació a la xarxa, fa que l’equip pugui alentir-se i és essencial realitzar manteniment informàtic, tant per la prevenció com pel mateix manteniment.

  És important que, periòdicament, realitzi tasques de manteniment que faran millorar, principalment, la velocitat de l’ordinador i que funcioni de manera òptima.

  Amb un manteniment informàtic adequat no només fa millorar aquest aspecte, sinó també la seguretat informàtica dels equips.

  D’aquesta manera protegirà els equips i no només obtindrà un sistema de seguretat per les seves dades i contrasenyes, sinó també l’instal.lació correcte d’antivirus. També és molt necessari realitzar còpies de seguretat de tots els ordinadors.

  Tanmateix, un altre punt rellevant del manteniment informàtic és l’estalvi d’energia, ja que els equips poden ser configurats perquè s’apaguin en un moment en concret i evitar la despesa elèctrica i que els ordinadors es quedin sempre encesos.

  Hi han altres avantatges de tenir un manteniment informàtic adequat, com l’obtenció de més espai en el disc dur i l’augment de l’estabilitat del sistema informàtic, així com la càrrega d’aplicacions més ràpidament.

  Li mostrem què s’ha de fer regularment per a tenir sempre a punt els ordinadors d’una empresa:

  Actualització del sistema operatiu: és aconsellable sempre tenir l’última versió del sistema operatiu i amb totes les actualitzacions instal.lades. D’aquesta manera també estarà protegit de possibles problemes de seguretat.
  Tanmateix, les aplicacions també han d’estar actualitzades.

  Còpia de seguretat: és essencial per a tenir les seves dades segures. S’han de realitzar backups de manera periòdica i així tots els seus arxius estaran sempre disponibles en cas de pèrdua.

  Més seguretat: ha de tenir l’última versió del seu antivirus instal.lat per tal de maximitzar la seguretat del seu equip. L’antivirus analitza l’ordinador i el neteja de qualsevol infecció informàtica.

  També, per a tenir les seves dades i de la seva empresa més segures, ha de canviar les contrasenyes habitualment. Les claus d’accés han de ser llargues i complexes.

  Desinstal.lar el software que no utilitzi: ha d’esborrar els programes que no es facin servir, ja que a més, consumeixen recursos del sistema.

  Aquests són, entre altres, algunes tasques necessàries a realitzar per professionals. Tal com li hem comentat, és imprescindible tenir un manteniment informàtic perquè les seves dades personals, empresarials i les dels seus clients estiguin segures i que els seus ordinadors sempre estiguin treballant amb la màxima rendibilitat.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, referent en el sector de manteniment informàtic Barcelona, on l’assessorarem com procedir perquè els seus equips estiguin sempre segurs i a punt.

  5/5 - (48710 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48710 votes)