ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els seus ordinadors portàtils també necessiten manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  Tots els components informàtics necessiten un manteniment periòdic, principalment aquells que s’utilitzen de manera habitual i formen part de la infraestructura d’una empresa, sent imprescindibles pel funcionament diari d’aquesta.

  Especialment parlem dels ordinadors, tant de sobretaula com els portàtils. Se sol pensar que aquests últims no necessiten un manteniment informàtic com els dispositius fixos, i és tot el contrari.

  Moltes vegades inclús les empreses els hi donen un ús excessiu, degut que, al ser transportable, es fa servir en moltes localitzacions i la rendibilitat és molt alta.

  Per tant, els ordinadors portàtils necessiten ser revisats i mantenir-los en bona forma, inclús de manera preventiva, ja que sempre és millor anticipar-se a possibles incidències i resoldre-ho abans que quedi inoperatiu.

  Tingui en compte que un ordinador al dia i actualitzat obtindrà més durabilitat al llarg del temps i en bones condicions i això és molt positiu per a una empresa que necessita sempre ser competent i oferir el millor als seus clients.

  El manteniment informàtic, doncs, realitza diferents tasques als ordinadors portàtils perquè siguin rendibles i utilitzables. Una d’elles fa referència a l’instal.lació i actualització d’antivirus i firewalls, essencials per a obtenir seguretat i protecció de les seves dades i informació de l’empresa que pugui tenir emmagatzemada dins de l’ordinador. Igualment, tots els seus programes han d’estar al dia i tenir l’última versió, sempre més completa.

  Una altra tasca és canviar, quan sigui necessari, peces del processador, que poden fer que el seu dispositiu vagi molt lent o se sobreescalfi, fet que provoca una aturada d’emergència per evitar danys més grans a l’ordinador.

  Mantenir net el dissipador és molt important també, ja que si no podria impedir la sortida d’aire.

  El manteniment, a més, reinstal.la el sistema operatiu en cas que ho necessiti i manté els seus discs dur nets, provocant que l’ordinador torni a funcionar amb més rapidesa.

  Com hem comentat, la seguretat és imprescindible i un servei informàtic eficient li crearà còpies de seguretat constant perquè tota la seva informació estigui sempre salvaguardada.

  El manteniment informàtic realitza aquestes i altres tasques als ordinadors, molt importants perquè funcionin correctament i pugui utilitzar-los cada dia sense problemes.

  Compti amb Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona, i tots els seus dispositius gaudiran de protecció, rendibilitat i màxima operativitat. Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un pla a mida, adaptat a la seva empresa i necessitats.

  5/5 - (49264 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49264 votes)