ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Pagaments segurs durant el Nadal amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Durant el Nadal comprar a través d’internet és una excel.lent solució per tal d’adquirir totes les seves compres ràpidament. És una època on els usuaris troben els seus regals de manera eficaç i tenen l’oportunitat de poder comparar des d’un ordinador preus i productes.

  És imprescindible, però, tenir l’equip informàtic segur, tant el personal com l’empresarial, amb un manteniment informàtic adequat. Cal anar amb compte, ja que els ciberdelinqüents estan a l’espera de qualsevol incidència o falta d’estabilitat per a poder entrar al seu ordinador i robar-li informació.

  El Nadal, doncs, és una de les èpoques amb més presència de ciberatacs degut al gran volum de pagaments realitzats per internet.

  Per tal d’evitar que entrin als seus equips informàtics i posar en perill les seves dades, a més de tenir un manteniment informàtic, hi ha uns consells a tenir en compte. Alguns d’ells són:

  Navegui des d’una connexió coneguda i segura: quan es tracta de realitzar pagaments on-line, cal navegar a través d’una wifi tancada o compartida amb persones de confiança. Eviti les wifi publiques.

  Desconfiï de les ofertes grans que li arribin al correu: vagi amb compte amb els enllaços de correus electrònics que tinguin ofertes sorprenents, i més encara quan no coneix la procedència de la marca o producte.

  De la mateixa manera, tingui cura dels preus molt baixos, ja que solen ser un ganxo perquè l’usuari hi cliqui i li redirigeixi a un altre web no fiable ni segura.

  Faci les compres en plataformes conegudes: per tal de comprar de manera correcta, compri a través dels navegadors coneguts i han de comptar amb els serveis d’autenticitat del seu banc per tal de realitzar les transaccions.

  Segueixi aquests consells i les seves compres nadalenques on-line seran més segures. Igualment, com li hem comentat, és necessari un manteniment informàtic adequat per tal que els seus ordinadors tinguin la màxima fiabilitat, especialment si pertanyen a una empresa. En aquest cas, tant les seves dades personals com les del seu negoci i clients, poden veure’s perjudicades sense un manteniment òptim.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i estem a la seva disposició per tal d’aconsellar-lo sobre quina és la millor manera de procedir i que els seus equips tinguin la màxima seguretat.

  5/5 - (48806 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48806 votes)