ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Passos a seguir abans d’iniciar el seu disseny web

  Disseny web

  A l’hora de realitzar un disseny web, s’han de prendre moltes decisions abans de portar-lo a cap, tals com quina tipologia de disseny escollir, quins continguts hi haurà o quina estructura tindrà.

  Si té consciència d’aquests factors, li serà molt més fàcil saber com serà la seva imatge i la seva web.

  Li mostrem altres aspectes essencials i que poden fer que el seu disseny web tingui la repercussió desitjada:

  Defineixi els objectius de la seva pàgina: ha de saber quin és el motiu de tenir la seva web. Pot ser vendre, donar informació sobre els seus productes, captar clients, presentar un concepte innovador, etc.

  Creï la seva imatge de marca: ha d’esbrinar quin missatge o quina imatge vol donar als seus visitants, ja que aquest pot provocar diferents sensacions, credibilitat i oferir professionalitat als usuaris. A més, ha de crear el seu logotip i escollir els seus colors corporatius, en cas que no en tingui.

  Esculli el nom del seu domini: ha de ser un nom fàcil i senzill, perquè es pugui recordar sense problemes. Normalment s’escull l’extensió .com, si vol treballar en l’àmbit internacional o .es si el seu mercat és nacional.

  Quins continguts voldrà tenir?: el contingut és bàsic en qualsevol pàgina i determinant per al seu posicionament web, així que és un aspecte a tenir molt en compte. Ha de ser un contingut fàcil de llegir i amb imatges que acompanyin als textos. Per tant, abans d’iniciar el seu disseny web, ha de saber quina tipologia d’informació vol tenir i quines seccions vol incloure a la seva web.
  Pensi que el contingut ha de ser de qualitat, únic i d’interès pels usuaris.

  Determini quins serveis vol oferir: actualment existeixen moltes eines on-line per incloure en una web, totes elles per a crear engagement o realitzar una acció en concret. Així, ha de definir quines vol incloure al seu projecte digital, tals com formularis de contacte, botiga on-line, newsletters, etc.

  Disseny web responsive?: Sí, sí i sí! Avui dia és essencial comptar amb una pàgina corporativa responsive, que és aquella que s’adapta a tota mena de pantalles i dispositius. Els seus visitants obtindran una bona experiència de navegació i a Google li agrada, premiant-lo amb un millor posicionament web.
  En general tota la seva pàgina ha de ser intuïtiva i tenir una fàcil navegació, així com estar ben estructurada.

  Estratègia de màrketing: abans d’iniciar el seu disseny, pensi quina estratègia digital voldrà seguir i en quins mitjans socials voldrà tenir presència, ja que pot publicitar-los a la seva web.

  Com pot comprovar, és important tenir clar alguns conceptes per a poder obtenir un bon disseny web. Per a desenvolupar-lo correctament, la millor opció és comptar amb professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, experts en disseny web Barcelona i li elaborarem una estratègia a mida i adaptada a les seves necessitats perquè la seva pàgina web obtingui gran visibilitat als cercadors i sigui tot un èxit.

  5/5 - (49266 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49266 votes)