ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què els colors afecten la percepció del seu disseny web

  Disseny web

  Per a elaborar un òptim disseny web, que faci retenir el seu públic objectiu i que sigui atractiu i potent perquè aquest realitzi les conversions desitjades, s’han de tenir en compte molts aspectes.

  Entre altres, els colors que s’utilitzen i donen imatge a una pàgina.

  Existeixen molts colors, n’hi ha de més càlids o freds, i tots ells emanen sensacions i transmeten diferents emocions que, depenent del sector de la seva web, fan que hagi d’emprar uns o altres.

  Així, trobem la psicologia del color, que és aquella que, segons els tons que s’utilitzen, poden donar unes sensacions i, fins i tot, valors. Analitza l’efecte que tenen en la percepció de les persones. A més, segons aquestes, en depenen les conductes. Ens referim que els colors poden fer que una persona realitzi una acció, com comprar, consultar, marxar d’una pàgina, etc.

  Gràcies a la psicologia del color aplicada al disseny web, la seva empresa pot ser més atractiva visualment i, fins i tot, obtenir més vendes.

  Quines sensacions provoquen els colors dins el disseny d’una pàgina?

  Vermell: està estretament lligat a l’energia, al poder i a la passió. És el to escollit per excel.lència per cridar l’atenció als usuaris, sobretot en èpoques de rebaixes, descomptes, etc.

  Blau: aquest color proporciona frescor, confiança i seguretat. Per això, sol utilitzar-se en empreses relacionades amb la banca, sector sanitari, etc.

  Groc: és un to molt divertit i amè i, per tant, dóna sensació d’optimisme i alegria, perfecte per a pàgines recreatives, infantils, d’aventures, etc.

  Verd: emana pau i benestar i s’usa en webs relacionades amb la naturalesa i la medicina.

  Taronja: també crida l’atenció i pot provocar una retenció extra dels usuaris. Evoca diversió i sorpresa.

  Negre: és l’elegància i la sofisticació personalitzada. El podem veure en pàgines de productes de luxe, cotxes o cosmètics.

  Blanc: totalment associat a la puresa i a la transparència, ideal per transmetre tranquil.litat i seguretat. És el to més utilitzat en l’àmbit del disseny digital i fa que la lectura del contingut de qualsevol web sigui més fàcil i entenedora. Pensi que un fons blanc és sempre molt important i, utilitzar call to actions en altres tons, és molt bona opció.

  Si vol aplicar de la millor manera la psicologia del color a la seva pàgina, confiï en professionals del sector. A Gestinet som líders en disseny web Barcelona i elaborem estratègies a mida segons el sector i l’empresa, perquè el resultat sigui tot un èxit i cridi l’atenció als seus clients potencials.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post