ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què és tan important la seguretat i el manteniment dels seus equips?

  manteniment informàtic

  Els ordinadors i altres suports informàtics són eines molt valuoses i un dels recursos més utilitzats per a poder desenvolupar les tasques diàries d’una empresa.

  És per això que obtenir seguretat i protecció en aquest àmbit és tan important. Tingui en compte que, a més, gran part de la informació i dades, sovint confidencials, són emmagatzemades dins els equips.

  S’entén com a seguretat informàtica el procés de prevenció i accés als suports tecnològics i evitar l’ús maliciós d’aquests. Per a portar-ho a cap, el manteniment informàtic és la millor opció.

  Les conseqüències de no tenir al seu costat a un òptim manteniment poden ser molt negatives, posant en risc el seu negoci i la seva imatge corporativa.

  Gràcies al manteniment dels seus equips, pot fer front a les diferents vulnerabilitats digitals i obtenir la màxima seguretat.

  Avui dia existeixen molts atacs informàtics, perjudicant seriosament el bon funcionament i rendiment d’una empresa.

  El suport informàtic, sempre a través de professionals del sector, realitza diferents tasques de manera periòdica que fan que una corporació sigui més segura.

  Una de les més importants és la correcta instal.lació i actualització dels antivirus, que fan que els sistemes tinguin una barrera de protecció adequada. Igualment, mantenir els programes i aplicacions al dia, amb l’objectiu de poder maximitzar les seves prestacions, poder donar un servei adequat i que la seva empresa sempre estigui al 100%.

  Comptar amb bones contrasenyes, sempre actualitzades, és essencial, com també tallafocs que bloquegin l’entrada d’usuaris no autoritzats.

  A més de pensar en la seguretat digital de les empreses, el manteniment informàtic cuida el hardware dels ordinadors, fent que els equips siguin més rendibles i que siguin sempre funcionals, podent allargar la seva vida útil el temps més gran possible en bones condicions.

  Confiï en el manteniment informàtic i podrà gaudir dels seus beneficis. Tenir seguretat és clau.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i tot un referent en el sector.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem el millor pla a mida i adaptat a les seves necessitats i negoci.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post